עבור לתוכן

[בעיה] בצבעים בפינות של המסך...

Featured Replies

פורסם

נפני חודש היה לי LG FLATRON משהו כזה

17 אינצ' מסך שטוח

הוא נדפק לגמריי אז לקחתי מדוד שלי מסך שהוא לא היה צריך גם MAG 17 אינצ' שטוח

אותו דבר כימעט

אבל מאז היה לי בעיה בפינות בצבעים

זה תמיד בין 1 ל3 פינות שבהם הצבעים הפוכים

זה רנדומלי

אבל עוד לא היה לי בכל 4 הפינות את זה

זה רב הפעמים ב2 הפינות למטה...

הצבעים הפוכים

נגיד כחול זה ירוק

ירוק זה אדום-בורדו

צהוב זה גם כזה סגול כתום כזה

זה ממש מציק

אמרו לי שזה ממנגטיות או משהו כזה..

וזה רק בפינות

עכשיו למשל זה ב2 הפינות הימניות למעלה ולמטה..

מה עושים?

עריכה:

שאני עושה בהגדרות של המסך(העיגול הזה שיש במסכים של MAG

שאני עושה DEGAUSS

זה כזה מרעיד את המסך ומתקן את הצבעים בפינות

אבל זה לא הורס את המסך?

פורסם

קודם כל תרחיק רמקולים וכדומה מהמסך. דבר שני DEGAUSS זה לא הורס זה מבטל את הקרינה משהו כזה. לי למשל במסך נשאר הצבעים האלה לעולמים בצדדי המסך מין סגול וירוק.

פורסם
  • מחבר

יש לי מערכת אם 2 רמקולים גדולים אבל

בצד ימין דיי רחוק מהמסך

אז למה יש לי את זה גם בצד שמאל??

מה עוד עושה את זה חוץ מרמקולים???

אתה בטוח לגבי הDEGAUSS??

פורסם

ההערות שניתנו ממש מדויקות + שאפשר לבטל את הצבע בצדדים שנשאר על ידי מכשיר מיוחד, זה עולה בערך 150 ש"ח +/-

הבעיה תהייה למצא טכנאי עם מכשיר כזה

בהצלחה, יהודה

פורסם

בקיצור , תרחיק את הרמקולים כמה שיותר מהמסך .

פורסם

Degaussing או בעיברית נטרול השדה המגנטי לא הורס את המסך

תרחיק כל דבר שיכול להשפיע על השדרה המגנטי של האלקטרונים במסך כגון רמקולים , מגנט , וכדומה

ואז תראה האם התופעה ממשיכה וממה היא נוצרת

פורסם

ההערות שניתנו ממש מדויקות + שאפשר לבטל את הצבע בצדדים שנשאר על ידי מכשיר מיוחד, זה עולה בערך 150 ש"ח +/-

הבעיה תהייה למצא טכנאי עם מכשיר כזה

בהצלחה, יהודה

אתה בטוח שאפשר לקנות דבר כזה? למה לי נשארו הצבעים האלה בצידי המסך.? ובאיזה חנות זה נמצא?

פורסם

אתה מפספס את הנקודה בנאדם.

מה שגורם לכך הוא איזה שהוא מכשיר חשמלי עם שדה מגנטי מספיק חזק כדי להפריע [ובשלב מסויים אף לפגוע!!!] למסך שלך..........

אם המסך שלך צמוד לשקע שאליו הוא מחובר ולידו יש עוד חיבורים כמו לדוגמא מטעים או מתאמי A\C למכשירים חשמליים [שכחתי את שמם כרגע X: ] כמו לדוגמא מתאם של.... ראוטר, סתם דוגמא, גם אלה מפריעים לרוב למסכים כשהם מאוד קרובים.....

כמו שגם אמרו, רמקולים או כל דבר אחר המכיל בתוכו מגנט - תזיז כמה שיותר רחוק ותראה איך זה משפיע.

אם לא נדפק המסך, ניטרול השדות המגנטיים בעזרת הOSD של המסך [כפי שכבר עשית] + הרחקת הגורם המפריע יפתרו את בעייתך.

פורסם

קודם כל תרחיק רמקולים וכדומה מהמסך. דבר שני DEGAUSS זה לא הורס זה מבטל את הקרינה משהו כזה. לי למשל במסך נשאר הצבעים האלה לעולמים בצדדי המסך מין סגול וירוק.

צודק תרחיק כל דבר שמכיל בו מגנט !!

degauss - תפקידו לפזר את קוטביות המסך באופן אחיד

רוני- תכבה את המסך (תוציא אותו מהשקע למשך יום/יומיים וזה יעבור !!!

(תופעה זו לא קיימת ב LCD וגם קרינה סולרית לא משפיעה לכן אני מציע שתעבור ל LCD וזה גם יותר טוב לעיניים!! )

פורסם

אני בטוח שהוא היה קונה מסך LCD הכול עניין של תקציב בוא לא נסטה מהנושא

פורסם

תנתק את המסך לגמרי מהחשמל ללילה שלם.אם יש לך בעית מיגנוט זה יכול לפתור את הבעיה.אבל חשוב לנתק לגמרי מהחשמל=להוציא את התקע מהשקע.

פורסם

את המכשיר לביטול הצבע בפינות לא ניתן לקנות - יש בעיה למצוא למי יש אותו

אבל, העיצות שקיבלת טובות והייתי מנסה אותן לפני חיפוש מכשיר כזה

יהודה

פורסם

תשמעו המסך אצלי איזה שנה וחודשיים אין אצלי את האחריות. אני כבר עם הבעיה הזאת 5 חודשיים אתם מאמינים? פעם אחת השארתי את המסך כל השבת מנותק מהכל אבל לא עזר כלום. והdegauss הוא כבר לא עובד. [בהתחלה שהמסך הכל היה טוב אם הייתי מזיז אותו גורר אז היה סימנים כאלה שהdegauss היה מבטל. ויום אחד באתי הדלקתי את המסך היה מין צבעים בצדדים ומאז הdegauss לא עובד. אני ככה 5 חודשיים ככה התרגלתי נעל העולם חחחחחחח

אני אוהב את האיכות של הCRT וגם במסך הזה עולה 1200 שח ויש לו איכות פצצה כל מי שבא אלי אומר מה זה האיכות הזאת חבל על הזמן. אבל מה זה הסגלגל הזה בצד ? חחחחחחחחחחח ויש כאלה שגם לא שמים לב.

פורסם

אם זה בגלל מגנטים תנסה את הפתרון כאן: http://www.woil.ws/fixmonitor/

נראה שזה פותר את הבעיות שמגנטים גורמים, אבל לא ניסיתי את זה עדיין

פורסם

שמעתי שמגנט יכול להרוס את המחשב לתמיד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים