פורסם 2007 ביוני 2918 שנים תמצא חברה, אם אתה כבר ער אז שלא ישעמם.(דרך אגב, הן לא נופלות מהשמים, צא ותחפש)
פורסם 2007 ביוני 2918 שנים אחי להיות על המחשב זה לא מעייף ביכלל, לך למכון כושר\ תילך עם חברים\ תילך לעבוד, תעשה משהו שיעייף אותך פיזית.תאמין לי אתה תישן כמו בובה.
פורסם 2007 ביוני 2918 שנים אחי להיות על המחשב זה לא מעייף ביכלל, לך למכון כושר\ תילך עם חברים\ תילך לעבוד, תעשה משהו שיעייף אותך פיזית.תאמין לי אתה תישן כמו בובה.דוגרי.והמלצה אישית, לך תשחק כדורגל עם חברים.חוזרים, מתקלחים, ואחרי 5 דקות נרדמים. שיטה בדוקה.
פורסם 2007 ביוני 2918 שנים אני מנחש: אתה לא נרדם כי אתה לא עושה כלום, לכן אתה לא מתעייף.אתה צריך לעשות משהו, שכרוך בו מאמץ, לפחות לכמה שעות ביום... ככה תגיע לסוף היום עייף ותרדם בלי בעיה.
פורסם 2007 ביוני 2918 שנים אני לא הצלחתי להירדם ועוד התעוררתי ב9 בבוקר... עכשיו בדיוק חזרתי מריצת 3000 אני מקווה שאני ירדם סוף-סוף ...
פורסם 2007 ביוני 2918 שנים והמלצה אישית, לך תשחק כדורגל עם חברים. חוזרים, מתקלחים, ואחרי 5 דקות נרדמים. שיטה בדוקה. איפה אתה משחק אולי אני יבוא גם אני נסחף בשינה מאוחרת ולא יציבה. :-[
פורסם 2007 ביוני 2918 שנים תשתה כמות מטורפת של וודקה \ וויסקי \ משהו עם יותר מ 30% אלכוהול אתה תישן חביבי אתה תישן ..
פורסם 2007 ביוני 2918 שנים תשתה כמות מטורפת של וודקה \ וויסקי \ משהו עם יותר מ 30% אלכוהול אתה תישן חביבי אתה תישן .. אצלי זה לא עבד, שתתי אתמול בחתונה בקבוק יין שלם ועוד מלא דרינקים שונים... הלכתי לישון כמו מת... קמתי פתאום אחרי 3 שעות ב 6 בבוקר ועד עכשיו לא הצלחתי להרדם שוב, אני אפילו לא עייף בכלל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.