עבור לתוכן

בעיה בהתקנת כרטיס טלוויזיה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

ראשית עליי לציין, שבאתי לפה מאחר שלא ענו לי בפורום אחר (חומרה - תמיכה טכנית), ויש אפשרות שהבעיה נובעת דווקא מה- Windows.

יש לי בעיית התקנה עם כרטיס טלוויזיה חדש שרכשתי לאחרונה.

הכרטיס נקרא FM 7130.

מערכת הפעלה: Windows XP SP2.

במהלך ההתקנה, מיד לאחר שאני מפנה את המחשב לדיסק, בו נמצא מנהל ההתקן (דרייבר) של התוכנה, קופצת הודעה:

TV Card 7130 has not passed Windows Logo testing to verify its compatibility with Windows XP

לאחר מכן ההתקנה ממשיכה, אך בסופה מודיעים לי, שהתהליך נכשל, והחומרה לא תעבוד כראוי (ואכן כך).

כשדיברתי עם התמיכה הטכנית של ספק המוצר, אמרו לי לבוא ולהחליף את הכרטיס בחדש, בהנחה שזה שברשותי פגום.

החלפתי את הכרטיס בחדש, אך כפי שששיערתי, אותה הבעיה חזרה על עצמה, ולכן הבעיה אינה החומרה.

שמעתי שישנה דרך להתגבר על הבעיה.

האם מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

פורסם

אתה מתקין את הדרייברים בצורה של התקנה או דרך מנהל ההתקנים ?

כמו כן ניסית לשנות את הסלוט של ה PCI לסלוט אחר ?

פורסם
  • מחבר

בפעם הראשונה ההתקנה נעשתה אוטומאטית כמובן: המחשב זיהה שיש חומרה חדשה והציע להתקין אותה. כמובן שבמהלך ההתקנה אתה מפנה אותו לתיקיה הרצויה, שנמצאת ב- CD, שבא יחד עם הכרטיס, על מנת להתקין את הדרייבר.

בפעם השניה, לאחר שהחלפתי סלוט, נכנסתי למנהל ההתקנים וניסיתי להתקין שוב (Update Driver).

בקיצור לא הולך.

אני חייב לציין כאן בנוסף, שבעבר ניסיתי להתקין כרטיס דומה (לא זהה), ונתקלתי באותה בעיה. בכרטיסים אחרים, המותקנים במחשב שלי, זולת כרטיסי TV אין בעיה כזו.

אמרו לי פעם, שיש חומרות כדוגמת הכרטיס הזה, שלא "מקבלות את האישור של מיקרוסופט", מאחר שיצרנית הכרטיס לא משלמת למיקרוסופט מס מסוים (ואני מבין למה), אך אמרו לי בנוסף, שמי שקונה את הכרטיס הזה יודע מה הוא עושה, ולכן יידע "להתגבר על הבעיה". למה הכוונה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים