פורסם 2007 ביוני 2818 שנים מחבר תיראה אבל זה לא משנה כל כך אם היא צדיקה גדולה או זנזונת משהו מאוד מסריח היה פה כמו שאמרתי לא אופכים מימצב של פקידה למנהלת לישכה תוך פחות מישנה רק כי יודעים להכין קפה טוב בישביל זה צריך לפחות "לבוא לקפה"...
פורסם 2007 ביוני 2818 שנים אני חושב שהתקשורת גרמה לו מספיק נזק ושהממשלה רצתה שהוא יסיים את התפקיד בכבוד.
פורסם 2007 ביוני 2818 שנים מחבר איזה קרוב גם ככה תוך שבועים הוא היה מסיים תתפקיד אולי מיחוץ לתפקיד הוא היה צריך לשלם בעצמו על העורכי דין ורצה לצאת בכמה שפחות נזק להחזיק 3 שנים עורכי דין כאלה זה טונות של כסף
פורסם 2007 ביוני 2818 שנים אני חושב שבית המשפט לא יקבל את העסקה, שזה דבר נדיר, אבל המקרה הזה גם נדיר.כל ההתנהלות סביב הפרשה - נשיא מואשם באונס (אוקי כבר התרגלנו לשמוע את שתי המילים האלה במשפט אחד) שזה דבר מאוד חמור, 12 מתלוננות (לא רק א'), פרקליטות מגישה טיוטת כתב אישום חמורה ואח"כ חוזרת בה עם עסקת טיעון מסכנה שזה מאוד תמוה...בקיצור הרבה סרחון ואי בהירות בפרשה גדולה מדי במדינה קטנה מדי.בית המשפט לא ייתן למזוז לסגור את הסיפור הזה בלי שנדע הכל...מה שכן, דבר טוב אחד יצא מכל זה - האיש הנכון הגיע למשכן סוף סוף.
פורסם 2007 ביוני 2818 שנים איזה קרוב גם ככה תוך שבועים הוא היה מסיים תתפקיד אולי מיחוץ לתפקיד הוא היה צריך לשלם בעצמו על העורכי דין ורצה לצאת בכמה שפחות נזק להחזיק 3 שנים עורכי דין כאלה זה טונות של כסף אל תדאג לו, הפנסיה שלו יכולה לממן יפה מאד 10 משפחות מתחת לקו העוני.
פורסם 2007 ביוני 2818 שנים אני חושב שבית המשפט לא יקבל את העסקה, שזה דבר נדיר, אבל המקרה הזה גם נדיר.כל ההתנהלות סביב הפרשה - נשיא מואשם באונס (אוקי כבר התרגלנו לשמוע את שתי המילים האלה במשפט אחד) שזה דבר מאוד חמור, 12 מתלוננות (לא רק א'), פרקליטות מגישה טיוטת כתב אישום חמורה ואח"כ חוזרת בה עם עסקת טיעון מסכנה שזה מאוד תמוה...בקיצור הרבה סרחון ואי בהירות בפרשה גדולה מדי במדינה קטנה מדי.בית המשפט לא ייתן למזוז לסגור את הסיפור הזה בלי שנדע הכל...מה שכן, דבר טוב אחד יצא מכל זה - האיש הנכון הגיע למשכן סוף סוף.זה שהוא הואשם זה בכלל לא חמר! אני יכול עכשיו להאשים אותך ברצח, אבל זה לא אומר שבאמת רצחת.עסקת הטיעון טוענת שקצב חיבק וניסה לנשק. לי זה לא נשמע חמור כ"כ.בכל מקרה, אני לא טוען שמה שהיה בעסקת הטיעון זה כל מה שקרה, אני בטוח שקרה יותר ממה שטוענים אבל לא מה שהמתלוננות טוענות.
פורסם 2007 ביוני 2818 שנים ^^כן, אבל הוגשה טיוטת כתב אישום שזה לא נעשה סתם אלא מרמז (ברמז מאוד מאוד עבה) שיש מקום למשפט ז"א יש ביסוס רב להאשמות.ועסקת הטיעון הזו - זה כמו שתגיע לכניסה לנתב"ג והמאבטח ישאל אותך מאיפה אתה בא ולאן אתה טס, ואתה תגיד לו שאתה בא מעזה ונוסע לאפגניסטן לבקר את בן-לאדן, ואחרי שתקבל מכות או תועבר לחקירות במרתפי השב"כ תגיד להם - סתאאאאם, עבדתי עליכם. אם אתה מבין את הכוונה שלי...
פורסם 2007 ביוני 2918 שנים לא יכול להיות שיפתחו משפט כל שהוא כנגד אישיות בכירה כל כך בלי שיהיו ראיות מספקות כדי להרשיע אותו לפחות ברוב האשמות החמורותהרי אנשים כאלה בעלי כוח וממון רב יכולים לסובב הרבה דברים שאיש מן המיניין לא יכול ולכן יש צורך רב יותר בראיות חותכות לגבי האשמה המדוברתנראה לי תמוה מאוד שלא הצליחו להוציא ראיות מרשיעות על אדם שמתואר כמטריד ועבריין מין סידרתי...
פורסם 2007 ביוני 2918 שנים מחבר אל תדאג לו, הפנסיה שלו יכולה לממן יפה מאד 10 משפחות מתחת לקו העוני.המשכורת של העורכי דין האלה ביחד יכולה לפרנס בכבוד בטח הרבה יותר משפחות מיתחת לקוו העוני
פורסם 2007 ביוני 2918 שנים הלוואי ובג"ץ ישלח את כל העניין למשפט ובמשפט קצב יצא זכאי. עזבו כרגע אם הוא באמת אשם או זכאי, רק תחשבו על כל התגובות של הא' הזאת (אישית לה אני לא מאמין אבל לאחרות כן) ושל כל הארגוני נשים. זה יהיה כל כך מצחיק.
פורסם 2007 ביוני 2918 שנים מחבר מצחיק זה לא ואני גם מעדיף מישפט לסיים ככה תפרשה דופק את שני הצדדים עדיף לדעת מה קרה באמת ולא שהנשיא אומר שהוא מודה רק כי נימאס לו והבחורות אומרות שהוא יצא בזול
פורסם 2007 ביוני 2918 שנים מה באמת היה אנחנו כבר לעולם לא נדע. הייתי מסכים שמשפט זה דבר נכון יותר לעשות, הבעיה במקרים כאלו זה שמשפט יכול לקחת שנים ואז אם הנאשם יוצא זכאי הוא עדיין בעצם נענש במשך שנים שהיה המשפט והרי זכאי לחלוטין קצב כבר בחיים לא יצא בגלל כל האשמות בשידור חיי שא' דיברה וכל הארגוני נשים ופוליטיקאיות שצצות כל פעם בשביל הרייטינג.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.