עבור לתוכן

אז מה אתם חושבים על העונש הצפוי של משה קצב? עריכה-יש עתירה כרגע

Featured Replies

פורסם

אתם מאמינים שמה שהיא אמרה זה אמת? http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3418748,00.html

קשה לי להאמין לזה. היה שם משהו, אבל לא כמו שהיא מתארת או כמו שקצב מתאר. הם הסתכסכו.

• תגובות 57
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

תיראה היא צינה שיתחלפו שם עובדות בקצב מסחרר

דבר כזה אפשר ליבדוק

ואיך זה שפקידה פשוטה אופכת מהר מאוד למנהלת לישכת הנשיא שזה תפקיד מאוד בכיר?

משהוא פשוט לא מריח טוב בין אם היו יחסים בהסכמה\הטרדות\ סחיטות

או כל דבר אחר

פורסם

אבל הוא לא חף מיפשע

הוא הודע באשמה=שהוא אשם

השאלה זה העונש לדעתי זה ביזיון שזה רק על תנאי

אני לא מסכים!

לדוגמא ברצח, אני חושב שהודאה של הרוצח לא מספיקה כדי להרשיע אותו, יש צורך גם בכלי הנשק וכו'...

פורסם
  • מחבר

במיקרה הזה הוא יורשע בטוח אם השופטים יקבלו תעסקה

ככה שמה שאתה אומר לא רלוונטי ביכלל לנושא

פורסם

לא מאמין לה. :nixweiss:

פורסם

עכשיו שמעתי בחדשות שא' התרברבה בפני 2 חברות שלה שיש לה רומן עם הנשיא ועוד כל מיני דברים כאלה..

פורסם
  • מחבר

תיראה אני לא יודע מה קרה שם

אבל לאפוך מפקידה פשוטה למנהלת לישכת הנשיא תוך פחות מישנה

כמו שאמרתי מיקודם לא ניראה דבר נורמלי

מה כבר קרה בשנה אחת?

היא סימה תואר שני במינהל והספיקה ליצבור כמה שנים ניסיון?

היא הבריקה כל כך בתפקידה ושיפרה את הלישכה משמעותית מתפקיד של פקידה?

בקיצור רומן או אונס היה פה משהו מאוד מסריח שגרם לה לקבל תתפקיד הבכיר

פורסם
resizeof11444661477jr1.jpg
פורסם

אני חושב שזו בושה וחרפה שהפרקליטות חתמה על עסקת הטיעון וזו פשוט תעודת עניות למני מזוז. מתחילת הפרשה, מזוז טען ללא הרף שיש ראיות לכאורה לכך שקצב ביצע עבירות מין חמורות (אונס), שנכללו בכתב האישום המקורי. למען הסר ספק, כתב אישום זהו המסמך המוגש לבית המשפט, בו מפורטות העבירות בהן חשוד הנאשם, והוא מתבסס על הערכה מושכלת של הפרקליטות אודות יכולתה להוכיח את עצם קיומן של העבירות הללו.

כאשר מזוז הכניס לכתב האישום את עבירות האונס הוא למעשה הכריז קבל עם ועדה שהפרקליטות מאמינה שקצב ביצע אונס, ושיש ביכולתה להוכיח זאת בבית המשפט.

פניית הפרסה שמזוז עשה היום מריחה מאוד מאוד לא טוב - או שמלכתחילה לא היו לפרקליטות ראיות משמעותיות נגד קצב (מה שאני מטיל בספק), או שמזוז נכנע מסיבה בלתי מובנת והסכים, הלכה למעשה, לוותר מראש על כל עונש לאדם שהוא מאמין שביצע עבירות כל כך חמורות (הפרקליטות תבקש מאסר על תנאי כחלק מעסקת הטיעון).

כך או כך, מה שקרה בפרשה הזו פשוט הזוי לחלוטין.

פורסם

היה צריך לשפוט אותו, לא לחתום עימו עסקת טיעון מבישה למדינה.

פורסם

מנסיון אישי, כתב האישום שמגישה הפרקליטות הוא לא בהכרח נכון/צןדק/ או מכיל אישומים נכונים או מבוסס על דברים שהפרקליטות יכולה להוכיח.

פורסם

צריך לשים את קצב על רכבת הרים ולהשאיר אותו שם לבד לכמה שבועות

פורסם

יש קיצוניות לשניי הכיוונים:

אילן חכם התעקש להפוך לאח מיילד, אף על פי שאשתו הזהירה אותו שהוא מתיישב על חבית דינמיט. החבית התפוצצה כששתי יולדות התלוננו במשטרה שביצע בהן מעשים מגונים במהלך הלידה. אחרי שלוש שנים של מעצר בית ומשפט מייסר זיכתה אותו השופטת והשבוע, מרושש ומפוחד, הוא חוזר למחלקת היולדות באסף הרופא.

מתוך כתבה בהארץ, איזהו חכם.

בסוג המקרים הזה מדובר במילה שלו מול מילה שלה, ולמרות שהפעם "במקרה" הפרקליטות לא החליטה לעשות מזה case רציני, יש הרבה מאוד דוגמאות של חוסר הגיון בסוג ההאשמות הזה.

פורסם

עכשיו שמעתי בחדשות שא' התרברבה בפני 2 חברות שלה שיש לה רומן עם הנשיא ועוד כל מיני דברים כאלה..

זה גם יכולה להיות עבודה של פרקליט טוב...

או יועץ תקשורת.

פורסם

וכך כם התשובה שלה..מה שבטוח היא יודעת לשחק עם מילים (אגב והמשפט האחרון היה המונפץ ביותר... )

לפי אייך שהיא דברה (אגב בלי להזכיר שהיא בחרה לדבר עם 70 מיקרופונים מולה,אופס הזכרתי) זה נשמע אפילו כאילו היא לא לקחה את זה קשה כל כך... (וכאן תמיד יש אנשים שיגידו " מה קרה לך היא הוטרדה מינית!!!) היא אפילו נשמעת כאילו היא גוערת! ומנחה אותו..כמו איזו מורה שימו לב גם לנימה ולדרך שבה היא מדגישה את המילים בהתחלה ZZZZ..מה זה? משהו כאן מסריח.....וזה לא רק הרגליים שלי.. :s05:

-------------------

הטרדה++ בטוח היתה כאן שלא תבינו לא נכון רק הייתי חייב להצביע על כמה דברים תמוהים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים