עבור לתוכן

Evanescence - מי היה בהופעה?

Featured Replies

פורסם

חזרתי מההופעה והיה פשוט מעולה!

ממש נהנתי! למרות שאמי ליי נהייתה צרודה אחרי איזה חצי שעה בערך אבל עדיין המשיכה לשיר כמו שצריך.

למי שיש תמונות בבקשה שישתף!

:xyxthumbs:

פורסם

הנה תמונה P:

הפנים שלי צונזרו בגלל בטחון שדה (אסור היה לנו להצטלם איתה)

[attachment deleted by admin]

פורסם

לי אני הייתי היה כיף! למרות שהיה קצר קצת... והכרתי את כל השירים חוץ מאיזה 2 באמצע.

פורסם

שרו גם שירים קצת ישנים יותר ??

פורסם
  • מחבר

הנה תמונה P:

הפנים שלי צונזרו בגלל בטחון שדה (אסור היה לנו להצטלם איתה)

מה ימניאק זה אתה... ראיתי אותך מלא לפני שהתחילה ההופעה... אתה רוסי? כי אני כמעט בטוח ששמעתי אותך מדבר רוסית עם חברים שלך

פורסם

מממ לא אני לא רוסי

יכול להיות שאתה מתבלבל עם מישהו אחר, יש כמה אנשים שני דומה להם באבטחה שהם רוסים

פורסם

כן היו בערך חצי מהאלבום החדש וחצי מהקודם.

פורסם

בונא איזה ליגה!! אני גם רוצה תמונה עם איימי-לי!

רר לא פייר!

אולי אפשר לאחד את שני הת'ראדים לאחד? (ב.נ. - אני פתחתי קודם! חחחח)

פורסם

תלכס לא יודע מה תופסים ממנה, היא נינט+10 קילו בערך.

עכשיו תכלס זמרות ובמיוחד רוק (למרות שהם כאילו רוק) לא אמורות להיות דוגמניות, אבל אנשים יותר מדי תופסים ממנה שהיא כוסית

אבל מה שכן הם ממש בסדר, כל הלהקה אין להם בעיה לדבר עם אנשים לחלק מפרטים או מקלות ולחלק חתימות. תמונות אישיות גם בסדר.

הם הגיעו יחסית מוקדם (כ4 שעות לפני ההופעה) ויצאו מאוחר (בערך שעתיים אחרי ההופעה) וכל מי שהיה מאחורי הבמה בזמן הזה וראה אותם יכל לבקש תמונה או חתימה, וסתם לדבר איתם. לעומת כמה אומנים בישראל עם האף יותר מדי באוויר (ואבטחתי כבר כמה ארועים של להקות/זמרים מישראל)

אפילו את התמונה שלי צילם זה שמנגן על התופים.

פורסם

אפילו את התמונה שלי צילם זה שמנגן על התופים.

חחחחחחחחח רציני? חחח מסכן בטח התבאס שאתה לא רוצה תמונה גם איתו

ובאסה אם הייתי יודע הייתי מנסה להשיג תמונה =\

אבל בכל מיקרה הם באמת יצאו סבבה שהם התחילו לחלק את המקלות ואת המפרטים זה היה הכי מצחיק בעולם

ובקשר לאיימי-לי יש לה חיוך שווה הרבה יותר משל נינט, למרות שנינט יותר פצצה אבל הם קול הרבה פחות שווה

פורסם

מי איכפת מEvanescence העיקר שמיוז באים לארץ!

פורסם

איככככככככס

פעם הם היו בסדר, אבל פשוט בדיסק החדש הם כבר איבדו הכל

פורסם

אני קיבלתי שלושה כרטיסים חינם, ומכרתי אותם. פשוט לא מתחבר למוזיקה הזאת כל כך.. בכל מיקרה, עשיתי אחלה כסף.

פורסם

מי איכפת מEvanescence העיקר שמיוז באים לארץ!

word

למרות שלסולנית יש עיניים יפות

פורסם

חחחחח גם אני אבטחתי את האירוע(באבטחה כבדה עם אוזניה וכל הווסט הזה של המאבטחים חחח)

בואנה כל 2 דקות התעלפה איזה מישהי(בננה צהובה יכול לאשר את זה הייתי לידו כל הזמן)

וסה"כ לא היו הרבה אנשים בהופעה..(סביבות ה3500 כאשר ציפו ל5000 לפחות...) ואותי הלהקה לא ממש עניינה אז לא ניסיתי אפילו ללכת לאחורי הקלעים(לא שהייתה לי בעיה)

בכל מקרה היה בשבילי כמאבטח יחסית סבבה. הכנסתי איזה 4 חברים שלי חינם ואני עבדתי שם ועוד הרווחתי כסף על הופעה שעולה 350שקל כניסה! :P(לייתר דיוק - 314שקל.. :P)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים