פורסם 2007 ביוני 2618 שנים השאלה בכותרת- באיזור המרכז- וובבקשה לא להציע רולדין או מקס ברנר. וד"א יש סוג מסויים של שוקולד שמחזיק יותר מעמד? (ז"א לא שוקולד פרה אלא שוקולד כמו שוקולד מריר תוצרת יד או משהו כזה ומחזיק מעמד אני מתכוון לאריכות ימים )
פורסם 2007 ביוני 2618 שנים כוונתך לשוקולד בוטיק עם פרלינים בעבודת יד, או חנויות שמוכרות שוקולד איכותי (כמו מוצרט וכאלו) עם למעלה מ-50% קקאו אמיתי?פרלינים בעבודת יד יש כאן: http://www.chocotop.co.il/index.php?cPath=25&osCsid=65cefd27ca3e77b8020b892886e3ac26פלצני משהו - הייתי קונה כאן רק לאנשים מיוחדים ותו לא. אריכות ימים? אתה רוצה לשלוח את זה בדואר או משהו? כי מי לעזאזעל שומר שוקולד כמו שימורים למלחמה (חוץ מהדודה המחשמשה שלי)?
פורסם 2007 ביוני 2618 שנים מחבר משהו בסגנון האתר שנתת. ומה זה משנה למה/כמה זמן אני צריך את זה? *ד"א דריה יש לך 8057 הודעות בפורום*
פורסם 2007 ביוני 2618 שנים אאה, כן, הייתי עסוקה. וכן, זה דיי משנה מה אתה עושה עם השוקולד. אם נניח אתה שולח בדואר, אז שוקולד בתוצרת יד ישרוד. אבל אם אתה, כמו דודה שלי, תדחף את זה בארון ל-8 שנים (יש לה נטייה להתקשר מנטאלית לחפצים ולאוכל שהיא מקבלת במתנה ולא להשתמש בהם), בוודאי שזה לא ישרוד. שוקולד ועוגות בעבודת יד, להבדיל ממה שאתה קונה ארוז במרכולים, אינם מכילים בד"כ חומרים משמרים ומתחלבים ונוגדי חימצון וכל הבולשיט הזה, מה שהופך את זה ליותר בריא אבל לפחות "שמיר" ולכן יש לאכול אותם מהר. חיפוש מהיר ואני מוצאת לך עוד כמה: http://www.cardinal-online.co.il/home.php?pID=11 זה פשוט מגניב! זר-קולד! זר פרחים משוקולד לבחורה שאוהבת מתוק ואינה בדייטה: http://www.zerkolad.co.il/?gclid=CN3q3tPk-owCFQnolAodfhApQA עוד חנות שוקולד בוטיק בדיזינגוף: http://www.daskalides.co.il/default.asp
פורסם 2007 ביוני 2618 שנים מחבר אני לא הולך לשלוח בדואר. אני לא הולך גם לשים אותם בשמש- הם עומדים להיות 4 ימים ככה לא בשימוש (נשמע חשוד? )
פורסם 2007 ביוני 2718 שנים אתה ממש משקיע בבחורה, אה?בהתחלה שירים, עכשיו שוקולדים יקרים, מה הלאה?תראה, עם כל הכבוד לכל הדברים היקרים שקנית/תקנה לה, לא יצא לך הרבה ממנה (ובכלל מילדות בנות 14).
פורסם 2007 ביוני 2718 שנים תראה, עם כל הכבוד לכל הדברים היקרים שקנית/תקנה לה, לא יצא לך הרבה ממנה (ובכלל מילדות בנות 14). חחח ולמה לך לשמר שוקולד 4 ימים? אתה חושב שהוא ישתבח עם הזמן?
פורסם 2007 ביוני 2718 שנים בתכלס, אין על פסק זמן...תקנה לה חבילת MIX של עלית ותאמין לי, היא תהיה ממש מרוצה (ועגלגלה)
פורסם 2007 ביוני 2718 שנים שוקולדים מחזיקים שניםםםעכשיו שמתי לב שהסירופ שוקולד שלנו במקרר יוצר ב05 ואפשר להשתמש בו עד 08מומלץ לאכול אותו?
פורסם 2007 ביוני 2718 שנים אתה ממש משקיע בבחורה, אה?בהתחלה שירים, עכשיו שוקולדים יקרים, מה הלאה?תראה, עם כל הכבוד לכל הדברים היקרים שקנית/תקנה לה, לא יצא לך הרבה ממנה (ובכלל מילדות בנות 14).כן, ובחור שבוחר להשקיע (ולא מדובר באחד שיש לו כסף כמו נייר טואלט) לא עושה את זה כדי "להוציא ממנה" משהו. אולי כוונתך שהיא לא תעריך את זה, ולאו דווקא שהיא "לא תקפוץ איתו למיטה"?ועכשיו הוא אומר שזה למטרה אחרת. זה עניינו מה הוא רוצה לעשות עם זה. שוקולדים כאלו לא קונים לכל אחד. הוא רוצה להפתיע אולי מישהו קרוב. מחווה יפה.שוקולדים מחזיקים שניםםםעכשיו שמתי לב שהסירופ שוקולד שלנו במקרר יוצר ב05 ואפשר להשתמש בו עד 08מומלץ לאכול אותו?מה שיש לך במקרר זה לא שוקולד. יש שם שוקולד כמו פלוטוניום. הרוב זה סוכרים, חומרים משמרים וכל מיני ג'יפה. תקרא את התכולה מאחורה.שוקולד לא ממש משתמר שנים. אחרי כמה חודשים הוא מתחיל להלבין ולהתקשות.
פורסם 2007 ביוני 2718 שנים אולי הוא סתם שמן שרוצה לפנק את עצמו בכל אופן, השוקולדים האלה בכלל לא טעימים.. הם מררייםם
פורסם 2007 ביוני 2718 שנים טעמת פעם שוקולד בוטיק בעבודת יד שאתה מדבר? וכן, לא כולם אוהבים שוקולד מריר, למרות שאני מכירה אנשים שמעדיפים אותו כך - כמו שיש שמעדיפים אספרסו על נס קפה עם חלב. אבל באתרים שנתתי יש גם פרלינים עם שוקולד חלב ושוקולד לבן. זה לא רק מריר. המילויים שם גם מאד מעניינים. קוואנטרו ואייריש קרים, ואפילו ייגרמייסטר. לא תמצא כזה כל יום שוכב בסופר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.