עבור לתוכן

ההופעה של אבנסנס- היה מצויין!

Featured Replies

פורסם

אווקייייייייייייייי אז חזרתי עכשיו מההופעה... הייתי עם אבא וידידה שלי והיה פשוט מדהים... תמונות יש במצלמה של הידידה אז יהיה רק מחר מה שאיכשהוא יצא טוב

בכול מיקרה קצת יותר פירוט - סינגריה היה טוב לאללה נהנו (חוץ מאבא שלא ממש הכיר אותם חוץ מאיזה 2 שירים) חצי ישבו חצי עמדו וסינגריה הביאו מופע חימום איכותי קצת יותר מידי "יאללה ישראל כפיים" כאילו פאקקק אתה יודע שאתה ברעננה מה זה השטויות האלא?! ואז אחרי לא יותר מידי שירים היה איזה רבע שעה הפסקה ואז עלו אבנסנס ... איך שהם עולים כולם קמים וצעקות משו מטורף.... ואז אמי-לי עולה עם "שאלום ישראל" שבכלל שיגע את כולם והיה קצת מצחיק המבטע

אח"כ הם התחילו בעיקר שירים מהאלבום החדש, קיבלו את כל הכבוד בעולם והיו מאוד מוצלחים, בסוף הם ירדו כולם עדיין עם כפיים ואז אמי-לי עלתה בהתחלה לבד ואח"כ כולם הצטרפו לmy immortal שהמסכנה כבר הייתה צרודה רצח אבל עדיין היה מדהים ו.....זהו

בקיצור ממש נהנתי והיה יקר רצח אבל שווה לדעתי :)

פתחתי בעיקר לתגובות ומחר בתיקווה בערב יהיו לי תמונות אם הן יצאו טוב אני יעלה...

לילה מצויין

פורסם

מה זה יקר רצח? כמה בשקלים?

פורסם

360

נשמע נחמד

עוד מעט יש הופעה של Megadeth

פורסם

זה לא שהיא הייתה צרודה בסוף, היא פשוט זייפה :smile1:

דורי אתה הולך למגהדת'?

פורסם

אבא שלך מכיר את אבנסנס? :o

בכל מקרה, מקווה שנהנת.

פורסם

עם כל הכבוד להופעה של מגאדת' (ויש כבוד, באמת, אבל אני יותר בנאדם של מטאליקה) אני אישית יותר מחכה להופעה של נייטוויש, צריך להיות מאוד מעניין להיות הראשונים לשמוע אותם בהופעה מלאה עם הסולנית החדשה. גם מיוז אולי מגיעים, אז גם זה יכול מעניין.

אבל בכל זאת, מישהו יודע כמה זה כרטיסים למגאדת'?

פורסם

זה לא שהיא הייתה צרודה בסוף, היא פשוט זייפה :smile1:

דורי אתה הולך למגהדת'?

לא אין לי עם מי ללכת...

ותאמת אני לא ממש מכיר אותם

פורסם

הייתה באמת הופעה טובה, אפילו לא טרחתי להגיע לחימום של סינרגיה כי זה היה מיותר...

הפריע לי אבל ששמעו אותה ממש חלש ואת המוזיקה ממש חזק, היו צריכים להגביר עוד את המירופון שלה.. אה וגם הווליום היה גבוה בצורה מטורפתתת

חוץ מאלה נהנתי דווקא

פורסם

הפריע לי אבל ששמעו אותה ממש חלש ואת המוזיקה ממש חזק, היו צריכים להגביר עוד את המירופון שלה.. אה וגם הווליום היה גבוה בצורה מטורפתתת

^^ נכון... וגם היה קצת קצר אבל זה היה כיף!

פורסם
  • מחבר

לדעתי לא היה כזה קצר אבל זה רק בגלל שציפיתי לפחות כי אני יודע שתמיד שיש הופעה של להקה גדולה ההם מגיעים לאיזה חצי שעה והולכים אז ממש שמחחתי שהיה שעה

:)

תביאו תמונות!

פורסם

חח...

רואים שזה פעם ראשונה שאתה בהופעה... כמעט תמיד זה ככה !

פורסם

חח...

רואים שזה פעם ראשונה שאתה בהופעה... כמעט תמיד זה ככה !

חחחח ממש לא... ותאמין לי שבתור עובד מחלקת תרבות בעיריית רעננה הייתי בלא מעט הופעות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים