עבור לתוכן

האם אתם מאמינים למקורות שאיכות מי הברז ישתפרו משמעותית תוך שבועים?

Featured Replies

פורסם

אולי משפר את הטעם אבל לפי מחקר אוביקטיבי זה לא שווה כלום ....

אבל יותר טוב מכלום ...

אובייקטיבי זה דו"ח מכור אם לא ידעת.. גם אני גר בכפר סבא והמים ממש טובים לשתייה, כי זה מבארות

פורסם

שותה מים מהברז 16~ שנים :smile1:

פורסם

שותה מים מהברז 16~ שנים :smile1:

בהצלחה להגיע לגיל 17... :lol: :lol: חח סתם צחוקים...

ובנתיים אני שותה תמי 4 עם מסנן UV, הכי טוב~!!!!

פורסם

שמתי לב שאיכות המים תלויה באיזור. אני גר בכרמיאל ולומד ברופין, אז בבית (בכרמיאל) איכות המים מהברז דווקא טובה מאוד, אבל במעונות במכללה המים צהובים-ירוקים ( :s05:) אז אני ממלא לעצמי בקבוקים רק מהקולר.

בקבוקי מים מינרליים זה בזבוז כסף. בחישוב זריז זה 100 שקל לחודש לבנאדם, ואם זאת משפחה של 5 נפשות אז 500 שקל בחודש (6000 שקל בשנה) רק על מים זה הרבה יותר מדי. זה שווה ערך למחשב חדש וטוב כל שנה או ל-LCD32 משובחת.

הביאו היום מומחה לתוכנית של לונדון וקירשינבאום, והוא אמר שהמים בבקבוקים יקרים פי 500 ממי ברז. מה שאומר שעלות המים מהברז בדוגמה שהבאתי היא שקל אחד.

אוי נו 100 שקל לחודש לבן אדם זה הערכה קצת גסה...זה נורא אינדיוידואלי

אני למשל יוצא לי לשתות איזה חצי בקבוק ביום(לפעמים יוצא גם יותר..) שזה יוצא עליי נגיד 30-40 שקל בחודש שזה קצת פחות מ-100 =\

100 שקל בחודש לבן אדם זה אומר שהבן אדם שותה משהו כמו 2.3 ליטר ביום...שאמנם זה בריא ומומלץ אבל לא הרבה מקפידים על זה..

פורסם

בסדר, אולי זה קצת הגזמה ומתאים יותר לקיץ. אני מניח שבנאדם ממוצע שותה נגיד בקיץ 3 ליטר מים ובחורף 2 ליטר מים, שזה יוצא בממוצע 900 שקל לנפש לשנה, או 4,500 למשפחה של 5 נפשות. בכל מקרה, זה יוצא בסביבות 3,000-7,000 שקל בשנה, תלוי. מעל 7 ומתחת ל-3 קשה לי להאמין שאפשר, אלא אם קונים בבת אחת כמה עשרות שישיות ומקבלים הנחה, או שנשארים במצב מתמיד של צמא (או שאני יחסית שותה המון, אבל לא נראה לי).

פורסם

שמתי לב שאיכות המים תלויה באיזור. אני גר בכרמיאל ולומד ברופין, אז בבית (בכרמיאל) איכות המים מהברז דווקא טובה מאוד, אבל במעונות במכללה המים צהובים-ירוקים ( :s05:) אז אני ממלא לעצמי בקבוקים רק מהקולר.

בקבוקי מים מינרליים זה בזבוז כסף. בחישוב זריז זה 100 שקל לחודש לבנאדם, ואם זאת משפחה של 5 נפשות אז 500 שקל בחודש (6000 שקל בשנה) רק על מים זה הרבה יותר מדי. זה שווה ערך למחשב חדש וטוב כל שנה או ל-LCD32 משובחת.

הביאו היום מומחה לתוכנית של לונדון וקירשינבאום, והוא אמר שהמים בבקבוקים יקרים פי 500 ממי ברז. מה שאומר שעלות המים מהברז בדוגמה שהבאתי היא שקל אחד.

גם אני תושב כרמיאל

וכן המים פה מעולים אבל עדיין יש לנו בר בבית כדי שיהיה מים קרים:x [אין מקום במקרר]

פורסם

מי הברז בישראל לפחות בחלק מהמקומות הם מהאיכותיים בעולם, ואני בראשון לפחות אין לי בעיה לשתות מי ברז,תמי 4 זה מגעיל פשוט הורס את הטעם של המים. אבל לרוב אני שותה מים שעוברים דרך המתקן במקרר

פורסם

שותה אך ורק מי ברז :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

בסדר, אולי זה קצת הגזמה ומתאים יותר לקיץ. אני מניח שבנאדם ממוצע שותה נגיד בקיץ 3 ליטר מים ובחורף 2 ליטר מים, שזה יוצא בממוצע 900 שקל לנפש לשנה, או 4,500 למשפחה של 5 נפשות. בכל מקרה, זה יוצא בסביבות 3,000-7,000 שקל בשנה, תלוי. מעל 7 ומתחת ל-3 קשה לי להאמין שאפשר, אלא אם קונים בבת אחת כמה עשרות שישיות ומקבלים הנחה, או שנשארים במצב מתמיד של צמא (או שאני יחסית שותה המון, אבל לא נראה לי).

תחשוב אבל על זה שבמקומות מסוימים זה חוסך במחלות

לדוגמה שהייתי בצבא איכות המיים בבסיס שלי היה כל כך מגעילה שבקושי נגענו במים

בדרך כלל שתינו קולות\מינרלים וכו ולמזלנו זה היה שבוע שבוע אז לא מתנו מהסוכר והזבל האחר בקולות :lol: :lol: :lol:

פורסם

אני גר בכפר סבא והמים פשוט מעולים.

פורסם
  • מחבר

יצא לי ליטעום הרבה פעמים מי כפר סבא והם לא מעולים

אבל כן ניסבלים

אני מקווה שיסדרו או שסידרו תבעיה ברעננה והרצליה

כי המים האלה היו דוחים בפעם האחרונה שניסיתי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים