עבור לתוכן

האם אתם מאמינים למקורות שאיכות מי הברז ישתפרו משמעותית תוך שבועים?

Featured Replies

פורסם

כבר שנים אני שותה מים מינרלים כי מי ברז פשוט דוחים

ואני לא רוצה אפילו לדעת מה יש בהם

עכשיו מקורות טוענת שהם שיפרו מאוד את המיתקנים ותוך שבועים איכות המים תיהיה מאוד טובה

מאמינים להם או לא?

אני ישמח מאוד אם זה יהיה נכון אבל יש לי ספקות

פורסם

שמע בתכלס זה תלוי איפה אתה גר: מי שהמי ברז שלו מגיעים מהכינרת המים היו ולפי דעתי ישארו מגעילים.

מקומות ששואבים מים מבארות (חלק מאיזור השרון למשל) המים טובים מאוד ואפשר לשתות ישר מהברז בכיף

פורסם

אם זה תוך שבועיים אז כנראה שהם משנים משהו כימית, ולא בתשתית.

אז השיפור יעלה לנו כנראה בבריאות.

גם אמא שלי שותה מי עדן כל הזמן ואני חושב שזה ביזבוז כסף, גם אני לא אוהב מים, אבל זה כמו לקנות בלוני חמצן מניוזילנד כדי לנשום.

פורסם
  • מחבר

אני גר ברעננה המים דוחים כבר הרבה שנים

פורסם

פשוט שמים תמי 4...

פורסם

שמתי לב שאיכות המים תלויה באיזור. אני גר בכרמיאל ולומד ברופין, אז בבית (בכרמיאל) איכות המים מהברז דווקא טובה מאוד, אבל במעונות במכללה המים צהובים-ירוקים ( :s05:) אז אני ממלא לעצמי בקבוקים רק מהקולר.

בקבוקי מים מינרליים זה בזבוז כסף. בחישוב זריז זה 100 שקל לחודש לבנאדם, ואם זאת משפחה של 5 נפשות אז 500 שקל בחודש (6000 שקל בשנה) רק על מים זה הרבה יותר מדי. זה שווה ערך למחשב חדש וטוב כל שנה או ל-LCD32 משובחת.

הביאו היום מומחה לתוכנית של לונדון וקירשינבאום, והוא אמר שהמים בבקבוקים יקרים פי 500 ממי ברז. מה שאומר שעלות המים מהברז בדוגמה שהבאתי היא שקל אחד.

פורסם

לא יודע מה איתכם...אני נמצב במקום שיש רק מי מעינות !

(לא צחוק , המים הכי טעימים ) .

פורסם

כפר סבא מים ליגה! :) שותה כל הזמן מהברז ואין שום תלונות

פורסם

פשוט שמים תמי 4...

פורסם

פשוט שמים תמי 4...

אולי משפר את הטעם אבל לפי מחקר אוביקטיבי זה לא שווה כלום ....

אבל יותר טוב מכלום ...

פורסם

מקורות התקינו 24 מסנני פחם פעיל בגובה 6 מטר כל אחד

כל המים שזורמים עכשיו במוביל הארצי עוברים שם סינון. המערכת אמורה להיכנס לפעולה בימים אלו ממש.

למעשה, מי ברז מעכשיו (במקומות בהם המים מהמוביל הארצי) יהיו בערך מקבילים למים ממערכות כמו תמי 4 וכו'.

פורסם

לחולון מגיעים מים מהמוביל הארצי?

בינתיים תמי 4 רולז

פורסם

לפי אבא שלי, שהוא עובד במים (לא יודע להסביר, הוא לא אינסטלטור...) האיכות לא תשתפר יותר מדי...

פורסם

בעיה גם למגדלי דגים זה לא טוב... צריך להשקיע במערכת אוסמוזה הפוכה וזה יקר... בגלל זה הפסקתי לגדל דגים בגלל מקורות

פורסם

לא מסוגל לשתות מהברז, כבר שנים שאני שותה מי-עדן או כל מים מינרליים אחרים שזמינים לי באותו רגע שאני לא בבית, יש לי את המתקן ואני מסודר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים