עבור לתוכן

שאלה לגבי פאנלים

Featured Replies

פורסם

שלום רב לכולם

לאחר שקראתי את המאמר על מסכי LCD ובתור אחד שקורא הרבה מסמכים יש לי שאלה לגבי הפאנלים השונים:

מדוע מסך TN אינו טוב לצפייה וקריאה ממושכת במסמכים לעומת הפאנלים האחרים?

האם זה עניין בריאותי או אחר?

תודה רבה

פורסם
בלתי אפשרי לראות גוון אחיד על מסכים אלו ולכן הם לא מתאימים לגרפיקה או לעבודה עם טקסט בעל רקע אחיד לאורך זמן (מתכנתים הישמרו).

בעת צפיה בטקסט על מסכי TN הרקע משתנה עקב זויות הצפיה הצרות,זאת מכיוון שהראש שלך לא מקובע אלא זז .

אתה מגלה שלאחר שעות רבות של עבודה מול רקע אחיד תשומת הלב שלך מוסתת ועייפות העיניים עולה.

חלק מהאנשים גם מתלוננים על הבהירות מאוד גבוהה ולא מכוילת במסכי TN לעיתים מספיק להוריד את הבהירות

ולעיתים הדבר גורם לפגיעה באיכות התצוגה הכללית של המסך בעת צפייה בדברים אחרים כגון סרטים או גלישה וכו.

בסופו של דבר מדובר על עיניין של נוחות בעת קריאת טקסט, מסכי TN מומלצים לרוב למי שמשחק

(וגם זאת מפעת גודל המסך או תקציב נמוך ולא בגלל איכותם) למי שעובד עם הרבה טקסט

ורוצה מסך איכותי להרבה שעות עבודה מומלץ להשקיע ב 19" עם פאנל איכותי.

פורסם
  • מחבר

לא הייתי יכול לקבל תשובה טובה יותר :)

המון תודה.

עכשיו אני רק צריך לימצוא מקום שמציג את הDELL2007WFP בישביל שאני יוכל להתרשם וכניראה גם לקנות אותו עם פאנל S-IPS לאחר שאני מקווה שיתנו לי לבצע בו את הבדיקה.

המון תודה

פורסם

קשה מאד לראות את הדל בתצוגה.

הוא היה פעם מוצג ב lcdtv בפ"ת וב nextop בירושלים אבל תתקשר לוודא לפני שאתה נוסע.

פורסם

Bagheera - תודה רבה על העזרה! גם לי עלתה השאלה ותשובה כזאת היא בדיוק מה שחיפשתי, תודה שוב!

אנא ממך, נראה כאילו אתה דיי מנוסה ומבין בתחום, האם תועיל בטובך להיכנס והגיב גם בדיון שלי? לינק: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=269936.msg2382336;topicseen#new

תודה רבה מראש!

פורסם
  • מחבר

קשה מאד לראות את הדל בתצוגה.

הוא היה פעם מוצג ב lcdtv בפ"ת וב nextop בירושלים אבל תתקשר לוודא לפני שאתה נוסע.

ספר לי על זה.

אני לא מוצא שום מקום שמציג את המסך :(

אני שוקל לקחת סיכון בהזמת המסך אבל אני ממש מפחד להתאכזב בסוף התהליך.

פורסם

ככל הידוע לי בנקסטופ עוד יש מסך כזה במשרד.

אני מבין את החשש שלך גם אני הייתי כזה ובסוף התאמצתי, הלכתי, היה סגור, הלכתי שוב, ראיתי, נדלקתי, שדדתי בנק וקניתי.

וזה היה אחרי סיבובים בכמה וכמה חנויות.

זה שיקול שלך כמה זמן ומרחק אתה רוצה להשקיע במסך. מבחינתי המסך הוא החלק הכי חשוב במחשב ולכן השקעתי היתה בהתאם.

פורסם
  • מחבר

ככל הידוע לי בנקסטופ עוד יש מסך כזה במשרד.

אני מבין את החשש שלך גם אני הייתי כזה ובסוף התאמצתי, הלכתי, היה סגור, הלכתי שוב, ראיתי, נדלקתי, שדדתי בנק וקניתי.

וזה היה אחרי סיבובים בכמה וכמה חנויות.

זה שיקול שלך כמה זמן ומרחק אתה רוצה להשקיע במסך. מבחינתי המסך הוא החלק הכי חשוב במחשב ולכן השקעתי היתה בהתאם.

אהבתי את הקטע ששדדתה בנק ;)

התקשרתי לכל החנויות הנ"ל שיש בZAP באזור מגורי ואף אחת לא מציגה את המסך הנ"ל(אני גר במרכז).

כמובן שלא איכפת להם לפתוח אותו בתנאי שאני קונה אותו אך זה לא עוזר לי :)

בכל מיקרה תודה רבה על העזרה והמשך יום נעים :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים