עבור לתוכן

חוסר הגיון משווע

Featured Replies

פורסם

כששמעתי ששמעון פרס ואהוד ברק נבחרו אחד בתור נשיא המדינה והשני בתור שר הביטחון נעצבתי מאוד.וזאת בגלל כמה סיבות והם:

1.שמעון פרס בין היתר אחראי לאחד האסונות הגדולים ביותר שקרו לנו מקום המדינה והכוונה היא להסכמי אוסלו הארורים אשר גרמו לנו נזק מדיני גדול ואבדות בנפש רבות.והפסד של מקומות ואזורים חשובים לנו מבחינה דתית ואסטרטגית.

2.אהוד ברק אחראי לבריחתינו מלבנון ולמצב של התבססות ארגון החיזבאללה ממש על מפתן ארצינו.

3.הוא אחראי למכירת יהודה ושומרון פלוס מזרח ירושליים לרוצח הטרוריסט יאסר ערפאת שרק בזכותו מקומות אלה עדיין בידינו(מפני שיאסר התנגד לחתום על ההסכם למרות ההצעות הנדיבות מאוד של ברק)

4.אהוד ברק גם אחראי על האינתיפאדה הקשה שפרצה מיד לאחר מכן ואשר גבתה מאיתנו קורבנות רבים.

5.אהוד ברק גם אחראי להפקרת חיילנו בקבר יוסף ולמותו של לוחם משמר הגבול יוסף.

בחירתם לתפקידים כל כך רמים וחשובים מראה עד כמה העם הזה אבסורד חסר שכל והיגיון .כל עם אחר היה מכריח את שני האישים האלה לפרוש מהחיים הציבוריים לאלתר ולתמיד ואף מעמידם לדין על כשלונותיהם.אך לצערי הרב עמינו אינו כזה לכן יש לשני האישים האלה החוצפה להמשיך ולכהן בחיינו הציבוריים ואף לקבוע את עתידינו.

פורסם

007, אתה זקוק לאשפוז דחוף במחלקה הפסיכיאטרית לתקופה ארוכה - הכלא הצפון קוריאני לא עושה לך טוב.

פורסם

עזוב אותו, מידי תקופה הוא בא לכאן ומפציץ בשטויות ומדבר על כמה שהוא מאוכזב.

פורסם

משהו שמע על ; ?

חח על פסיק ונקודה? ( , .)

הם חברים נורא טובים של הקוראים

נורא קשה בלעדיהם

פורסם

די, כואב לי זה פוסט מצחיק מדי... :lol:

שמע

ברק ופרס זה האופציות היחידות שיש לנו כרגע

עדיף פרץ וקצב? :lol:

לפחות ברק עם נסיון צבאי ( = בלי תקריות המשקפת הסגורה)

לפחות פרס נקי ( = פוליטיקאי לא מושחת? היתכן? במקרה של פרס = כן)

פורסם

מזכיר לי את ההטפות של חיים בן פסח,גם נשמע כמוהו.

פורסם

איך אני אוהב ביקורות ללא קשר למציאות...

אין בעיה עם ביקורת כל עוד היא מציעה חלופה, אם לא -היא סתם הורסת.

(בהנחה שהמטרה של הביקורת לא הייתה להרוס אלא לשפר כמובן!!)

פורסם

משה007, עדיף שתיצור בלוג שכוח אל בנבכי האינטרנט בו תשפוך את כל ה"הגיגים" שלך, ותעזוב אותנו בשקט.

פורסם

די, כואב לי זה פוסט מצחיק מדי... :lol:

שמע

ברק ופרס זה האופציות היחידות שיש לנו כרגע

עדיף פרץ וקצב? :lol:

לפחות ברק עם נסיון צבאי ( = בלי תקריות המשקפת הסגורה)

לפחות פרס נקי ( = פוליטיקאי לא מושחת? היתכן? במקרה של פרס = כן)

+לפרס יש ניסיון רב בתחום, הוא טיפל בהרבה תיקים והוא היה חבר כנסת 48 שנה, :o לפני שאמא שלי נולדה.

בטח הוא כבר מכיר את כל שמות העובדים, מס' תעודת זהות שלהם, בעיות במשפחה שלהם וכו'..... כל פינה בכנסת הוא יודע כמו כף יידו.

אז כמובן שבנאדם עם ניסיון רב, בצורה מוגמת... מאוד מאוד כדאי למדינה לנצל-לטובתה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים