פורסם 2007 ביוני 2618 שנים בשבת בערב במהדורת החדשות היתה כתבה על ערכות המגן.שם דיברו על מבצע שעורך משרד הביטחון לאיסוף ערכות המגן מידי האוכלוסיה האזרחית.שם גם הודיעו שמשרד האוצר הקציב סכום מסוים לביצוע האיסוף.אך מצד שני הודיעו שמשרד האוצר לא הקציב כסף למען פיתוח ערכת מגן חלופית .כך יוצא שהאוכלוסיה האזרחית בישראל תהיה חשופה לגמרי במצב של מלחמה לא קובנציונאלית.ואני שואל איך זה יתכן הרי אנו חיים באזור כל כך עוין ובלתי יציב איך אפשר להשאיר אוכלוסייה שלמה מופקרת לניסים?אך מצד שני אין זה מפתיע אותי כלל או כלל מפני שפה בארץ הנורמה היא ללכת רק על המזל ולא על השכל הישר.אך אם חס וחלילה תפרוץ מלחמה ואויבינו ישתמשו-נגדינו בלוחמה לא קובנציונאלית ויהיו לנו בעקבות כך הרבה קורבנות אז כל הגורמים הנוגעים בדבר יתעוררו מאדישותם ויעשו משהו בנידון(הכוונה היא להקמת ועדת חקירה ממלכתית).עד אז לא נראה שום פעילות למען פיתוח ערכות מגן טובות למען האוכלוסיה האזרחית.כולי תקווה שהציבור יתעורר בזמן וישפיע על נבחרינו כדי למנוע אסון ידוע מראש.
פורסם 2007 ביוני 2618 שנים 007, אתה זקוק לאשפוז דחוף במחלקה הפסיכיאטרית לתקופה ארוכה - הכלא הצפון קוריאני לא עושה לך טוב.
פורסם 2007 ביוני 2618 שנים 007, אתה זקוק לאשפוז דחוף במחלקה הפסיכיאטרית לתקופה ארוכה - הכלא הצפון קוריאני לא עושה לך טוב.זה וואיטנם..
פורסם 2007 ביוני 2618 שנים זה וואיטנם.. דבר ראשון, תלמד לאיית-ויאטנאם.דבר שני, יש הבדל בין ויאטנאם לצפון קוריאה. למרות שהייתה מלחמה גם פה וגם שם.תאמין לי שאתה מעדיף להיכלא בוויאטנאם מאצל קים ג'ונג אייל, אוכל ערנבי הענק ]:
פורסם 2007 ביוני 2718 שנים דבר ראשון, תלמד לאיית-ויאטנאם.דבר שני, יש הבדל בין ויאטנאם לצפון קוריאה. למרות שהייתה מלחמה גם פה וגם שם.תאמין לי שאתה מעדיף להיכלא בוויאטנאם מאצל קים ג'ונג אייל, אוכל ערנבי הענק ]:יש לי התעלמות משגיאות כתיב, ובכול מקרה מה אתה חושב שאצל המלוכסנים הייתה אוכל איתם אגרול, ומשחק איתם דמקה?
פורסם 2007 ביוני 2718 שנים 007, אתה זקוק לאשפוז דחוף במחלקה הפסיכיאטרית לתקופה ארוכה - הכלא הצפון קוריאני לא עושה לך טוב. Shot at 2007-06-27
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.