עבור לתוכן

התבישו לכם נבחרי העם

Featured Replies

פורסם

כשצפיתי בטלווזיה בעצרת למען שבויינו שהתקיימה מול משכן הכנסת.וכששמעתי את דבריי אחת האימהות של שבויינו שטענה שהוזמנו כל חברי הכנסת אך רק שניים טרחו ובאו כעסתי מאוד.מפני שזה עוד דוגמא לנתק הרב שקיים בין נבחרינו לבין העם היושב בציון.הרי חיילינו השבויים נלחמים עבור כולנו ובשליחות כולנו ובמיוחד בשליחות נבחרינו.אז איך יכול להיות מצב שבו נבחרינו מוזמנים למטרה כל כך קדושה וחשובה למען החזרת שבויינו מיד ארגוני הטרור ואף אחד מהם לא מוצא לנכון להופיע?לעניות דעתי על העם להעניש את כל הנבחרים שלא-מצאו לנכון להופיע ,בבחירות הבאות ולא להצביע למענם.רק כך יש סיכוי שנבחרינו יהיו יותר קשובים ויותר אכפתיים לרחשי העם.

פורסם

007, אתה זקוק לאשפוז דחוף במחלקה הפסיכיאטרית לתקופה ארוכה - הכלא הצפון קוריאני לא עושה לך טוב.

פורסם

007, אתה זקוק לאשפוז דחוף במחלקה הפסיכיאטרית לתקופה ארוכה - הכלא הצפון קוריאני לא עושה לך טוב.

מה הבעיה שלך איתו?

הוא צודק

פורסם

מה הבעיה שלי איתו? תבדוק בהיסטורית הודעות שלו.

ולמה אתה מקפיץ דיון ריק לחלוטין מלפני שבוע?

פורסם

למה אני מקפיץ?

כי בא לי להקפיץ

בא לי להתכתב

מי אתה שתגיד לי איפה ומתי להגיב<?

פורסם

למה אני מקפיץ?

כי בא לי להקפיץ

בא לי להתכתב

מי אתה שתגיד לי איפה ומתי להגיב<?

תרגיע...

פורסם

מה אסור לפתוח דיונים ישנים?

פורסם

מה "תרגיע"?

מה הוא אמר לא בסדר?

סה"כ הגיב בצורה לא אוהדת ל"אלימלך אגוז" כפי שהוא הגיב לו ראשון.

חוץ מזה, למה אתה לא אומר כלום לספיר("אלימלך אגוז") על כך שהוא מקניט ומקלל משתמש בפורום?!

מה, כי יש לכם אותה עמדה פוליטית?

למה ההפליה הזאת?

(וגם כותבים "הרגע" ולא "תרגיע"!)

פורסם

דימקס, למקרה שלא היית פה באותו היום שנפתח האשכול-

משה007 הציף ופתח 3 אשכולות סתמיים (זה אחד מהם) על.... אותו נושא, למעשה. אלימלך אגוז הגיב בכולם בגלל הצורה המתלהמת שבה הדברים היו רשומים באשכולות

אז עזבו אותו בשקט, יש סיבה לזה שלא העירו לו.

פורסם

הממ... אולי הוא עשה מה שעשה, אבל ספיר לא היה צריך להיר לו על כך.. ועוד בצורה נבזית כל כך..

יש מנהל לפורום. תפקידו הוא להזהיר, לנעול ולהעיר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים