עבור לתוכן

כלים מתקדמים בויסטה לכרטיס מסך של NVIDIA 8800GTS

Featured Replies

פורסם

יש לי כרטיס חדש מסוג Leadtek 8800GTS 640MB.

אני מפעיל כרגע ויסטה, ומשום מה הcontrol panel של nvidia שמגיע עם הדרייברים החדשים עושה לי קצת בעיות. בCP הוא מנסה להציג מידע בעברית והופך את הטקסט, וגם חלק מהמסכים פשוט לא עובדים כמו שצריך: למשל האפשרות לשינוי התצוגה ב-90 מעלות אם אני רוצה להציג את המסך אנכי, פשוט לא מתבצעת אחרי שאני עושה apply. הדרייברים שאני משתמש בהם הם מגירסת 158.45.

הייתי הרבה זמן בגלות של ATI, אז אני לא מכיר כל כך תוכנות צד למעט rivatuner שאמורות לאפשר לי הגדרות מתקדמות (כמו למשל שליטה דינמית על המאוורר לפי הטמפרטורה). מה שאני מחפש ספציפית זה תוכנה שמאפשרת לי להצמיד hotkey לסיבוב המסך ב-90 מעלות ימינה או שמאלה (או תוכנה שמאפשרת לי להריץ את זה כשורת פקודה מהcommand prompt, ואז אני כבר אצמיד hotkey בעצמי.

ממה שאני רואה, rivatuner לא מאפשרת לי לסובב את התצוגה. מישהו מכיר כלים אחרים שאפשר להשתמש בהם לזה? או כלים מומלצים באופן כללי כמו הati tray tools?

פורסם

תעדכן את הדריוור שלך.

פורסם
  • מחבר

מה? מה יש בדיוק לעדכן? 158.45 הוא הכי חדש. יש גם את 160.04 אבל הוא דרייבר בבטא, וגם אותו ניסיתי. אפילו חזרתי גירסא אחת אחורה ל158.27 או מה שזה לא היה. בכולם יש את אותה בעיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים