פורסם 2007 ביולי 818 שנים פעם התעוררתי באמצע הלילה והיתה לי תובנה. במקרה המיני דיסק היה ליד המיטה, תפסתי אותו והקלטתי את כל המחשבות. בבוקר קמתי וניסיתי להקשיב להקלטה אבל כל מה ששמעתי היה מילמול חרישי
פורסם 2007 ביולי 818 שנים אתמול שהלכתי לישון (3 בלילה בערך) התחלתי לחשוב על נוסחאות\שיטות לפיתרון של הדבר הבא: מה תהיה התוצאה של מספרים דו ספרתיים בריבוע. את הרגילים (עד 20) אני יודע את כולם, וניסיתי בזמן שאני מנסה להירדם לפתור 47 בריבוע וכן הלאה. לאחר כפל רגיל (שוב, הכל במיטה בניסיון להירדם ) מספר פעמים עם בדיקות של מספרים רבים אחרים מצאתי שיטה להגיע לפיתרון תוך שתי שניות ואף פחות! כעת אני זוכר זאת במעורפל, אבל תמיד כשאני הולך לישון (כלומר במיטה שוכה ומנסה להירדם) ובזמן שאני מתקלח אני חושב על דברים שכאלה, על אירועים שקרו, ועל השלכות של דברים במידה ואני אעשה X וכן הלאה. אתה יכול להשתמש בנוסחאות הכפל המקוצר
פורסם 2007 ביולי 818 שנים נוסחת הכפל המקוצר: (a+b)^2=a^2+2ab+b^2 זה יותר מסבך(או ארוך) מהטריק שאני מצאתי
פורסם 2007 ביולי 818 שנים אני מצאתי בשיעור אחד שהיה משעמם שבין כל תוצאה של חזקה יש מספר אי זוגי וכל פעם ההפרש בין תוצאות החזקה עולה ב2-1 בריבוע= 1 2 בריבוע=4 3 בריבוע =9 4 בריבוע=16אז רואים שההפרש בין התוצאות של החזקה הם: 3,5,7וגם לי קורה לפעמים הדבר הזה עם החשיבה במיטה.. רק שאני שוכח על מה חשבתי כשאני מתעורר..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.