עבור לתוכן

חלונות מפסיק להגיב אחרי פתיחה מרובה של חלונות

Featured Replies

פורסם

חלונות מפסיק להגיב אחרי פתיחה מרובה של חלונות, וחוזר להגיב אחרי סגירתן, הסבר:

נגיד אני פותח 2-3 חלונות של אינטרנט אקספלורר (עם כמה טאבים בתוכן) ועוד כמה חלונות של Windows Explorer

נוצר מצב ממש מעצבן ששום דבר לא מוכן להפתח יותר, כל דבר שאני מנסה לעשות (למשל ללחוץ על קישור), כל תוכנה או חלון שאני מנסה לפתוח או שלא מגיב או שנותן שגיאה, למרות שהחלונות שכבר פתוחים עדיין מגיבים, באופן חלקי.

אפילו Task Manager לא יעלה במצב הזה. המחשב יחזור להגיב אך ורק אחרי שאסגור חלון או 2 (לא משנה איזה), ממש כאילו שיש משהו שמגביל את כמון החלונות שאני יכול לפתוח ויש לי הרגשה איכשהוא שזה קשור לIExplorer כי תמיד שזה קורה הIExplorer פתוח.

אשמח לקבל איזה שהוא כיוון, בעיה מרגיזה ביותר.

פורסם

וואי הייתה לי את הבעיה הזו, ביגלל זה עברתי ל-Firefox, אני נגיד פותח איזה 3\4 כאלה, המחשב לא מגיב קליק הפוך כלום.

נגיד אני רוצה ליפתוח תיקיה הוא ביכלל לא ניכנס אלייה וגם לא טוען אותה ביכלל, וכל דבר אחר, רק אחרי סגירת הדפדפן אפשר לעשות פעולות במחשב.

מיצטרף לשאלה של פותח התראד, איך ניפתרים מהבעיה הזו?

פורסם
  • מחבר

הקטע שזה לא בטוח בעייה בIE, שהרי המחשב מגיב גם אחרי סגירה של חלונות אחרים חוץ מIE

משהו מוזר

פורסם

מחלה ידועה של חלונות ואקספלורר.

כאשר הקוקיס שלו מתמלא הוא תוקע את המחשב.ומקפיא את הכל.אם עובדים עם פיירפוקס הוא לא קשור לחלונות.ואם הוא קופא או קורס הוא עושה את זה לבד והמערכת ממשיכה לעבוד.וכאשר הוא מופעל מחדש הוא נותן אופציה לשחזר את העמוד האחרון שהייתם בו.

עצתי לכם - עברו לפיירפוקס.אקספלורר סתם מיושן וכבד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים