פורסם 2007 ביוני 2518 שנים הבעיה היא שלא מתים תפגוש , אלא מלאכי חבלה שאוהבים לצחוק על בני אדם .כלומר אין למלאכי חבלה רשות לפגוע בך או לצער אותך , אבל הקב"ה נוהג בגישה , "אתה רוצה להתעסק עם שדים ? בבקשה , אתן להם רשות לצער אותך ."
פורסם 2007 ביוני 2518 שנים בילוי מועדף?סקס, כאילו דהה! אחרי זה לא יודעת. סושי/בירה/חו"ל/הופעות/ים/דיג/טיולים בחיק הטבע/בישול...
פורסם 2007 ביוני 2518 שנים אני לא חושב שזה חכם מצדך ליידע את חבורת הסוטים הללו (בצחוק כן?) את זהבכל מקרה.. מועדונים!! כל שבוע אני באולטרה סאונד ובחורבה
פורסם 2007 ביוני 2618 שנים מחבר בילוי מועדף?סקס, כאילו דהה! אחרי זה לא יודעת. סושי/בירה/חו"ל/הופעות/ים/דיג/טיולים בחיק הטבע/בישול...סקס?? וואלה מה את אומרת!!! כדי שתיזהרי קצת כי יש פה הרבה סוטים אז תשקלי את המילים שלך, חח אבל אני מסכים שזה בילוי BEN ZONE!!!
פורסם 2007 ביוני 2618 שנים מה סוטים? כולם אוהבים סקס (בהנחה שעשו זאת מימיהם). זה שאנשים חושבים שבחורה שמודה בזה היא בהכרך נימפומנית שתלך עם כל אחד שיבקש יפה (או יאיים עליה), זאת אפילו לא סטיה, זאת התנהגות אנטי-חברתית שלרוב חופפת עם פלילים.
פורסם 2007 ביוני 2618 שנים שחכת את הדבר הכי חשוב שקיים בעולםאופנוע גאד דאמט להניע בקיק ממממממממ להרגיש את המנוע בורבורבורובורורבורורורורובורורובורורורקלאץ, ראשון לתת עוד קצת מכות גז ואז יאלה בלאגןעריכה: וכמובןPsykovsky
פורסם 2007 ביוני 2618 שנים מחבר מה סוטים? כולם אוהבים סקס (בהנחה שעשו זאת מימיהם). זה שאנשים חושבים שבחורה שמודה בזה היא בהכרך נימפומנית שתלך עם כל אחד שיבקש יפה (או יאיים עליה), זאת אפילו לא סטיה, זאת התנהגות אנטי-חברתית שלרוב חופפת עם פלילים. לפי דעתי בחורה שאוהבת סקס זה לגמרי טבעי, אין שום רע בזה ששני המינים יאהבו לעשות סקס וכמה שיותר אחרי הכל האישה גם נהנת.
פורסם 2007 ביוני 2618 שנים בילוי מועדף?סקס, כאילו דהה! אחרי זה לא יודעת. סושי/בירה/חו"ל/הופעות/ים/דיג/טיולים בחיק הטבע/בישול...אפשר להציע לך נישואין?
פורסם 2007 ביוני 2618 שנים סקס, כמובן. אבל זה מובן מאליו.מלבד הנ"ל הבילוי האהוב שלי הוא טיולי תרמילאים בחו"ל.
פורסם 2007 ביוני 2718 שנים מה סוטים? כולם אוהבים סקס (בהנחה שעשו זאת מימיהם). זה שאנשים חושבים שבחורה שמודה בזה היא בהכרך נימפומנית שתלך עם כל אחד שיבקש יפה (או יאיים עליה), זאת אפילו לא סטיה, זאת התנהגות אנטי-חברתית שלרוב חופפת עם פלילים.דריה משמו, את בחורה פלילית!.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.