עבור לתוכן

מה הוא סוג הבילוי המועדף עליכם ביותר?

מה הוא סוג הבילוי המועדף עליכם ביותר? 1,186 הצבעות

1. 1. מה הוא סוג הבילוי המועדף עליכם ביותר?

• לצאת ולפרוע על המועדונים
    • להיות בבית על המחשב
    • ללמוד
    • לצאת לבלות בחוץ עם חברים
    • לראות TV כל היום
    • להתבודד מפני העולם

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

הבעיה היא שלא מתים תפגוש , אלא מלאכי חבלה שאוהבים לצחוק על בני אדם .

כלומר אין למלאכי חבלה רשות לפגוע בך או לצער אותך ,

אבל הקב"ה נוהג בגישה , "אתה רוצה להתעסק עם שדים ? בבקשה , אתן להם רשות לצער אותך ."

פורסם

בילוי מועדף?

סקס, כאילו דהה! אחרי זה לא יודעת. סושי/בירה/חו"ל/הופעות/ים/דיג/טיולים בחיק הטבע/בישול...

פורסם

אני לא חושב שזה חכם מצדך ליידע את חבורת הסוטים הללו (בצחוק כן?) את זה

בכל מקרה.. מועדונים!! כל שבוע אני באולטרה סאונד ובחורבה

פורסם
  • מחבר

בילוי מועדף?

סקס, כאילו דהה! אחרי זה לא יודעת. סושי/בירה/חו"ל/הופעות/ים/דיג/טיולים בחיק הטבע/בישול...

סקס?? וואלה מה את אומרת!!! כדי שתיזהרי קצת כי יש פה הרבה סוטים אז תשקלי את המילים שלך, חח אבל אני מסכים שזה בילוי BEN ZONE!!!

פורסם

מה סוטים? כולם אוהבים סקס (בהנחה שעשו זאת מימיהם). זה שאנשים חושבים שבחורה שמודה בזה היא בהכרך נימפומנית שתלך עם כל אחד שיבקש יפה (או יאיים עליה), זאת אפילו לא סטיה, זאת התנהגות אנטי-חברתית שלרוב חופפת עם פלילים.

פורסם

שחכת את הדבר הכי חשוב שקיים בעולם

אופנוע גאד דאמט להניע בקיק ממממממממ להרגיש את המנוע בורבורבורובורורבורורורורובורורובורורור

קלאץ, ראשון לתת עוד קצת מכות גז ואז יאלה בלאגן

עריכה: וכמובןPsykovsky

פורסם
  • מחבר

מה סוטים? כולם אוהבים סקס (בהנחה שעשו זאת מימיהם). זה שאנשים חושבים שבחורה שמודה בזה היא בהכרך נימפומנית שתלך עם כל אחד שיבקש יפה (או יאיים עליה), זאת אפילו לא סטיה, זאת התנהגות אנטי-חברתית שלרוב חופפת עם פלילים.

לפי דעתי בחורה שאוהבת סקס זה לגמרי טבעי, אין שום רע בזה ששני המינים יאהבו לעשות סקס וכמה שיותר אחרי הכל האישה גם נהנת.

פורסם

בילוי מועדף?

אפשר להציע לך נישואין?

פורסם

סקס, כמובן. אבל זה מובן מאליו.

מלבד הנ"ל הבילוי האהוב שלי הוא טיולי תרמילאים בחו"ל.

פורסם

דריה משמו, את בחורה פלילית!.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים