פורסם 2007 ביוני 2518 שנים מה הוא סוג הבילוי המועדף עליכם ביותר? ניתן לבחור 2 אופציות, תבחרו את מה שמתאר אותכם בצורה הטובה ביותר. אני בן 18 ועוד חודש 19 ואני אוהב לצאת עם חברים למועדנים, ולהיות על המחשב שזה כולל משחקים, UNDERTAKER ועוד UNDERTAKER וגם HWZONE :hi:
פורסם 2007 ביוני 2518 שנים אוהב להיות על המחשב וגם לצאת, אני לא יכול בלי שניהם...כמובן גם לראות WWE, במיוחד עם אירועים כמו רסלמניה, קרבות חוטבי עצים, קרבות על תארים וכו'...
פורסם 2007 ביוני 2518 שנים מחבר הממ שכחתי להוסיף חברה!!! אישה טובה לצדכם, איי לא נורא זה בטוח הבילוי המועדף של כולם ברגע שיש לנו את האפשרות.אני עדיין מחפש את האישה האידיאלית שלי, מיני קברנית.
פורסם 2007 ביוני 2518 שנים למען האמת מחשב כבר מזמן לא מרגש אותי ...אני מאוד נהנה לשבת בפאב על איזו בירה טובה ( *הממ*ניוקאסל*הממ*) ,אבל גם איזו הופעה טובה עם אנשים שרוטים באה טוב .בן 19 אם זה רלוונטי..
פורסם 2007 ביוני 2518 שנים אוהב להיות על המחשב וגם לצאת, אני לא יכול בלי שניהם...אני בידיוק כמוך אי אפשר בלי אחד מהם, זה כמו מים ואוכל, חח אין לי מה ליכתוב חח השעה השעה..
פורסם 2007 ביוני 2518 שנים מחבר אני בידיוק כמוך אי אפשר בלי אחד מהם, זה כמו מים ואוכל, חח אין לי מה ליכתוב חח השעה השעה.. חחח אני בטוח ואני מקווה שאתה זוכר ש HAMMERS OF FATE זה הרחבה של HEROES V ולא של COH!!!! חחחח אכן מחשב וTHE GREAT OUTDOORS זה שני דברים שפשוט אני גם לא יכול לוותר על אחד מהם, כמה שעות פה וכמה שעות שם. מישהו יודע איזה מקום הכי מומלץ לחגוג בו את גיל 18? כל מועדון חשפנות שיש שם בלונדיניות נימפומניות 8) :o
פורסם 2007 ביוני 2518 שנים לשבת עם חברים על נרגילה בערב ככה לסגור את היום!וכמובן שזה לא מחליף את הבילויים האחרים כמו מעדונים\סנוקר\פאבים\בחורות וכו..אבל בעיקרון כל ערב מתחיל בנרגילהד"א אנחנו בני 18+
פורסם 2007 ביוני 2518 שנים מישהו יודע איזה מקום הכי מומלץ לחגוג בו את גיל 18? תילך מיסעדה עם החברים ועם החברה שלך עם יש, או שתילך עם החברים לים תעשה על האש, אין לי ממש רעריונות. חחח אני בטוח ואני מקווה שאתה זוכר ש HAMMERS OF FATE זה הרחבה של HEROES V ולא של COH!!!! חחחח אכן מחשב וTHE GREAT OUTDOORS זה שני דברים שפשוט אני גם לא יכול לוותר על אחד מהם, כמה שעות פה וכמה שעות שם. כל מועדון חשפנות שיש שם בלונדיניות נימפומניות 8) :o אתה לא מיתבייש, היה לי יום רע, מה אסור ליטעות, אנחנו כולה בני אדם מותר ליטעות, אבל הקטע זה לתקן טעויות ואת שלי לבנתיים אני מתקן.
פורסם 2007 ביוני 2518 שנים מחבר תילך מיסעדה עם החברים ועם החברה שלך עם יש, או שתילך עם החברים לים תעשה על האש, אין לי ממש רעריונות.אתה לא מיתבייש, היה לי יום רע, מה אסור ליטעות, אנחנו כולה בני אדם מותר ליטעות, אבל הקטע זה לתקן טעויות ואת שלי לבנתיים אני מתקן.היפה היפה R.I.P זה היה בנימה טובה לא התכוונתי לפגוע בך או משהו, בסדר בסדר לכולנו יש ימים רעים(אתמול היה לי כזה), לא משהו נגדך בכל אופן.[br]פורסם בתאריך: 26.06.2007 בשעה 00:16:07אמת שגם אחד מהבילויים הכי אהובים עליי, שלא ציינתי כי אין לי מקום לציין את כל העולם, זה לשבת עם חברים ולדבר שעות על גבי שעות על דברים מסתוריים, על ALIENS, על סרטים,סקס,בחורות,משחקים, כל דבר ובעיקר על הלא נודע ודברים שאף אחד לא יכול להבין, כשהיינו יותר קטנים ויותר טיפשים ניסינו לחקור חחחח בכל אופן אני כן מאמין שאפשר לתקשר עם המתים ולשברירי שנייה לראות אותם, קרה לי כמה פעמים.
פורסם 2007 ביוני 2518 שנים בכל אופן אני כן מאמין שאפשר לתקשר עם המתים ולשברירי שנייה לראות אותם, קרה לי כמה פעמים. עבר 12 בלילה? כן? בסדר, אפשר לאשר את התגובה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.