עבור לתוכן

אם יש לי אפשרות ללכת לעתודה בצבא מה זה אומר על הקב"א ?

Featured Replies

פורסם

גבוה ? בינוני ?

מה אפשר להוציא מזה שאני מתאים לעתודה ?

פורסם

שאתה קוף

כולם מקבלים הזדמנות לעתודה

וכולנו קופים, בייחוד שימי ריגר :bash:

פורסם

שאתה קוף

כולם מקבלים הזדמנות לעתודה

וכולנו קופים, בייחוד שימי ריגר :bash:

לא כולם, רק מי שיש לו קב''א מעל 52, כלומר מתאים לקצונה, מזה אומר? (גם אני קיבלתי אז אני אוהב להגיד את זה) שאתתה בעל נתונים איכותים, ושהצבא מוכן להשקיע בך כסף וזמן, וד''א אם היה לך פרופיל 97 ההיתה מקבל גם זימונים לטיס\יום סיירות\שייטת\שלדג\מטכ''ל וכ'ו.

פורסם
  • מחבר

אוקיי,תודה.

יש לי פרופיל 82 מה אני יכול לקבל חוץ מ"זימונים לטיס\יום סיירות\שייטת\שלדג\מטכ''ל וכ'ו " ?

פורסם

זה לא חוץ מהם...

אתה לא תקבל אותם

פורסם

לא כולם, רק מי שיש לו קב''א מעל 52, כלומר מתאים לקצונה, מזה אומר? (גם אני קיבלתי אז אני אוהב להגיד את זה) שאתתה בעל נתונים איכותים, ושהצבא מוכן להשקיע בך כסף וזמן, וד''א אם היה לך פרופיל 97 ההיתה מקבל גם זימונים לטיס\יום סיירות\שייטת\שלדג\מטכ''ל וכ'ו.

מה שאתה צריך לספר לעצמך.. ::)

חוץ מזה קב"א 52 ומעלה היא לא מותאם קצונה אוט', לזה נועד מתאם קצונה בראיון

פורסם

קב"א 53 ומעלה אומר שיש מצב שתוכל לצאת לקצונה

זה לא אומר שאתה מתאים בהכרח

פורסם

לחבר שלי יש קב"א 51 והייתה לו אופציה ללכת לעתודה.

לי יש קב"א 54 עם פרופיל 97 ולא קיבלתי שום זימון חוץ מלחובלים\צוללות.

יש עוד הרבה נתונים שהצבא מסתכל עליהם שלא כל אחד יודע.

פורסם

תראה כיעקרון, יש לי שברי מאמץ ברגליים, עשיתי תאונה קטנה עם אופנוע, וקיצר אני לא כשיר לשדה, בראיון אישי הפצצתי, הראתי מוטבציה, שאני עם ראש על הכתפיים, במבחנים הפסיכוטנכים גם הפצצתי (דפ''ר 90), וגם אני לומד לתעודות בגרות מלאה עם 2 מקצועות רייאלים מתוגברים כימיה וביולוגיה, זה כבר נותן פחות או יותר תמונה של בן אדם "איכותי", שלא נוסיף לזה שאבא היה ב669, ואמא ב8200.

פורסם

לא מדוייק. טייס זה קב"א 54+, דפ"ר 80+

נכון לשנים 1996-2001, לכ-50% יש קב"א של 51-56.

פורסם

לי יש פרופיל 97 וקב"א 54 והזימון היחיד שקיבלתי בנתיים זה טייס...ובכלל לא ביקשתי את זה

ושייטת שכן ביקשתי לא קיבלתי כלום

פורסם

לקראת ינואר, תקבל זימון ליום סיירות, ואז אם תעבור אותו, תקבל זימון לגיבוש שייטת.

פורסם
  • מחבר

ועם פרופיל 82 מה אני יכול לקבל ?

פורסם

קרבי ביחידה ממיינת?

צנחנים וחובלים\צוללות איתור צד

פורסם

כעיקרון עם 82 אתה מתאים להכל בהנחה שאין לך סעיפים פוסלים.

אם תגיד לנו על מה הורידו לך את הפרופיל ל 82 ואילו סעיפים יש לך אולי נוכל לעזור לך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים