עבור לתוכן

חמאס מכין "הפתעה" לרגל יום השנה לחטיפת גלעד שליט

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

הסיכוי לכך הוא קלוש..

קודם כל - חמאס רוצה לגנוב את ההצגה מפסגת שארם.. איך הם ידעו שזה יהיה בדיוק שנה בחטיפה של גלעד? הרי פסגת שארם קמה בעקבות הפיכת חמאס בעזה.

שנית, האירועים שהיו לאחרונה גרמו לכך שהנכס הגלוי המשמעותי ביותר בידי חמאס הוא גלעד שליט,

לכן, כדי לעלות את ערכו של הנכס (ממש כמו בכלכלה) הם רצו לתת לו ביקוש גבוה יותר.

והנה היום כותרות העיתונים זועקות לשחררו בכל מחיר, ולמעשה העלו את "מחירו" של גלעד תמורת אסירים.

פורסם

למה קלוש?

ממש לא בעייה להקליט 10 אלף קלטות, אחת אחרי "חודש", "3 חודשים" , "6 חודשים", "שנה" וכך הלאה.... את הכל אפשר להקליט באותו יום ולשחחר את מה שיצא מתאים באותו הזמן. אפשר גם להקליט הקלטה כללית מבלי ציון של זמן....

פורסם
  • מחבר

אם אתה חושב שהם הקליטו את זה כמה וכמה פעמים אתה חי בסרט.

הם לא מתוחכמים ולא רצו לעשות את זה מתוחכם.

מבחינת חמאס הרעיון החשוב ביותר היה לשמור על חסיון האנשים שהתעסקו עם הקלטת הזאת.

למי שלא זוכר - לפני כ15 שנה נחטף החייל נחשון וקסמן ע"י מחבלי חמאס.

המחבלים צילמו את נחשון בוידאו ושלחו את הקלטת לטלוויזיה.

במבצע איתור מדהים של מערכת הביטחון, ישראל הצליחה למצוא את הדרך למקום המסתור.

סיירת מטכ"ל ניסתה לבצע מבצע חילוץ אך זה כשל (טוענים שמטען הנפץ שהיה אמור לפוצץ את הדלת היה חלש מידי).

בעקבות הפריצה הכושלת ירו המחבלים בנחשון וקסמן והרגו אותו. בנוסף, הם ירו על הכוח של הסיירת ומפקד המבצע, סרן ניר פורז, נהרג מהאש.

פורסם

אם אתה חושב שהם הקליטו את זה כמה וכמה פעמים אתה חי בסרט.

דבר ראשון, אני רק אמרתי זה אפשרי ויתכן שהם עשו את זה ( זה מה שאני היית עושה בכל מקרה) - למה? כי יכול להיות שהוא מת אחרי תקופה לא ארוכה והקול שלו על קלטת חדשה יגרום לאנשים לחשוב שהו חי ולתת דחיפה לשחרור האסירים בלי שום הוכחה חד משמעית. רגע, זה לא מה שהולך לקרות? :nixweiss: אולי הם כן חשבו את זה והקליטו מתי זהייתה להם הזדמנות. אולי הם למדו משהו מבן לאדן וסדאם.

אני לא יודע מה הולך אם הקלטת והאם היא מקורית או לא... וגם אתה לא. מה חמאס רצה להראות, אני לא יודע, וגם אתה לא.

אבל בכל מקרה, מה שאני אמרתי זה אפשרי. תן לשב"כ להתעסק אם זה. את האמת לא נדע בזמן הקרוב בכל מקרה( אם בכלל).

ובקשר לזלזול שלך בחמאס, כניראה שלא למדת כלום מ"המלחמה" האחרונה, גם בחיזבלה זילזלנו והם עדיין פתחו לנו ת'ת*ת (עזוב עכשיו תירוצים למה ואיך וכל השטויות, בסופו של דבר, פתחו לנו ת'ת*ת).

פורסם

מה אתה , חמסניק? מאיפה לך בכלל לדעת שהם מתוחכמים או לא? אם כבר הם הרבה יותר מתוחכמים ממה שנדמה לנו, "גם למחבלים יש הורים וילדים אז בבקשה תשחררו גם אותם..." אם שמעת את הקלטת

הם יכולים לעשות מה שבא להם, ואף אחד לא יכול להגיד, כולל אתה, אם זה הוקלט לפני שנה או לא.

פורסם
  • מחבר

אתה לא חייב להיות בטוח, אתה יכול להעריך, וזה מה שאני עושה.

לא זילזלתי בחמאס. קונספרציות קל יותר להעלות מאשר הערכות רציונליות.

מה שאתם אומרים פה זה ש"אי-אפשר להיות בטוחים ב100 אחוז ולכן אתה לא יכול לדעת מה הוא עושה".

זאת גישה נכונה אולי לחייל קרבי, אבל לא להערכות.

והערכות הן לא מדע מדויק (אין הערכה בטוחה ב100 אחוז).

אל תדאגו, אני מכיר את הנושאים האלה קצת יותר קרוב ממה שאתם מכירים אותם.. ואני לא מזלזל באף אחד.

פורסם

בולשיט, אני לא מאמין לטרוריסטים לשניה אחת במיוחד לא לשקרנים שכבר הוכיחו את השקרנות שלהם בכל מישור אפשרי.

אין לך על מה לסמוך חוץ מעל עצמך, כמו תמיד-לכן מה שנשאר כמו שאמרו כאן וגם אני -פעולה מבצעית מבריקה כמו שרק אנחנו יודעים לעשות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים