עבור לתוכן

ויסטה שאלה 1 לפני קניה

Featured Replies

פורסם

לפני כמה חודשים דווח שיש הרבה בעיות עם ויסטה (מבחינת באגים ומבחינת תמיכת חומרה ותוכנות חיצוניות) והייתי רוצה לדעת מה מצבה כרגע לפני שאני קונה אותה

פורסם

לטעמי, (עבודה שוטפת בעבודה) המערכת רק הולכת ומשתבחת אבל כמובן הכל תלוי בחומרה. אומנם היא לא תשנה לך את החיים אבל היא יותר מהנה לשימוש מ- XP שלאט לאט בהשוואה ל- VISTA הופכת להיות בנאלית טיפה. שוב, אם אין לך את החומרה המתאימה המעבר לא כדאי... בהצלחה! :xyxthumbs:

פורסם

יש מעט בעיות תאימות, אך יוצאות גירסות מתאימות כל הזמן.

לדעתי מע' הפעלה מהנה ונעימה לעין.

אם יש לך תוכנות מיוחדות שאתה חייב על המחשב, כנס לאתר היצרן ודע האם יצאה גירסה תואמת / הגרסה הישנה מתאימה.

אם כבר החלטת לעבור לויסטה, שתאימות לא יהיה מה שיעצור אותך (שוב, לאחר בדיקה).

פורסם

בנוסף תוודא שיש לך 2GB לעבודה שוטפת עם VISTA, ואם אתה משחק משחקים כבדים שדורשים 2GB RAM בעצמם וודא שיש לך 3GB.

פורסם

אל תגזים אני עם ויסטה וג'יגה ואמנם הייתי רוצה שיהיה יותר אבל המצב סביר.

פורסם

אני ממש, אבל ממש לא מגזים. גם לי יש 1GB עם VISTA והמצב אומנם קצת יותר מסביר אבל בכל זאת מומלץ לפחות 2GB והכי טוב זה 3GB, למה אם משחקים כמו STALKER,BF2142 צריכת הזיכרון תגיע לפחות ל2GB רק ע"י המשחק ללא המערכת עצמה.

פורסם

אני ממש, אבל ממש לא מגזים. גם לי יש 1GB עם VISTA והמצב אומנם קצת יותר מסביר אבל בכל זאת מומלץ לפחות 2GB והכי טוב זה 3GB, למה אם משחקים כמו STALKER,BF2142 צריכת הזיכרון תגיע לפחות ל2GB רק ע"י המשחק ללא המערכת עצמה.

אני לא בטוח שאתה צודק,לי למשל יש 2 גי'יגה וויסטה.וגם עם bf2142 לא הייתה לי שום בעיה.ועוד יש לי כ.מסך לא הכי מדהים

פורסם

אל תעבור לויסטה סתם חבל

XP בסדר גמור

פורסם

אני לא בטוח שאתה צודק,לי למשל יש 2 גי'יגה וויסטה.וגם עם bf2142 לא הייתה לי שום בעיה.ועוד יש לי כ.מסך לא הכי מדהים

בXP עם BF2142 על כל ההגדרות הגבוהות ביותר כולל TEXTURES על הכי גבוה ברזולוצייה של 1280*1024 עם 4XAA+16XAF הוא בקלות עובר לי את ה1GB, ומגיע לשימוש נרחב של 1.5GB זיכרון ויש לי לאגים כתוצאה מזה... אז בVISTA בקלות הוא יהיה מחוייב לרכוש 3GB.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים