פורסם 2007 ביוני 2418 שנים לפי אתר וויקיפדיה, הלווין עמוס 3 שישוגר ברבעון האחרון של השנה ויכנס לפעולה בתחילת שנת 2008, אמור לספק שידורים בהפרדה גבוהה למזרח התיכון ולאסיה. היאח הידד
פורסם 2007 ביוני 2418 שנים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחאופס... נפלט לי...למה לא, יש סיכוי....
פורסם 2007 ביוני 2518 שנים לא להספים...פסדר זה ישדר אבל מי אמר לך שאתה תקבל את השידור (שיס או הוט יקנו את הטכנולוגיה???).
פורסם 2007 ביוני 2518 שנים מחבר כי זה ישתלם לחברות ע"מ לרענן את הציבור להצטרף אל חברה כזו או אחרת, אני לא חושב שזכויות שידור של סדרה מסויימת זולות יותר כשמדובר באיכות ירודה יותר וסטריאו מאשר HD וסראונד.כיום אני כלקוח משלם מחיר בסיסי להוט עבור חבילת הבסיס ועוד 3 חבילות ערוצים וכך הרבה לקוחות אחרים, אנשים לא מכונים לשלם עבור החבילות הנוספות.ברגע שיהיו שידורים באבחנה גבוהה תהיה סיבה לגבות תשלום עבור אותם ערוצים שכנראה ישדרו באופן בלעדי סדרות מובחרות.דבר שני, הלווין מספק את הטכנולוגיה והתשתיות הקיימות של הוט ויס מסוגלות לשדר באבחנה גבוהה, פשוט צריך להחליף ממירים (שוב יש כאן אינטרס של החברה כי הלקוח מתחייב).אני לא רואה סיבה אמיתית דווקא למה לא לשדר באבחנה גבוהה, השידורים קיימים, התשתית הבסיסית קיימת, זה משתלם לכולם וחוץ מזה מעבר לשידורים באבחנה גבוהה יהווה השקעה ארוכת טווח של חברות הכבלים.רוצים שאני אנסה לברר את זה דרך יס/הוט ??
פורסם 2007 ביוני 2518 שנים כבר היום אפשר לצפות בשידורי טלויזיה דיגיטאלית דרך לווין בארץ אבל זה קצת מוגבל עד כמה שהבנתי.
פורסם 2007 ביוני 2518 שנים לא השיקו ערוץ HD ארופאי בYES לפני משהו כמו חצי שנה?בכל מקרה זה כן עולה להם יותר כסף בהרבה, לפחות לשדר בHD אף חברה בארץ לא תעשה את זה כמות הרוחב פס שצריך בשביל זה היא עצומה.שידורי הטלביזיה בארץ הם כרגע תת רמה האות דחוס להחריד.מקיסום יביאו לנו עוד ערוץ HD ארופאי בפורמט דומה לזה של Star World, או מה שעדיף את ערוצי הHD של STAR הודים הודים אבל יודעים להביא סדרות טובות...
פורסם 2007 ביוני 2718 שנים מחבר אם הלווין כבר שם, אני לא רואה סיבה לא לנצל את הטכנולוגיה שלו. תחשבו על זה... אם זה לא היה משתלם ו"קורץ" ללקוח למה יס השיקו קמפיין שלם על סאונד הדולבי ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.