עבור לתוכן

שאלה בקשר לסוף של הסרט "שר המלחמה"

Featured Replies

פורסם

מזמן רציתי לשאול פשוט כל פעם אחרי צפיה מחדש בסרט ברח לי מהראש.

בסוף הסוכן תפס אותו, ואז יורי נתן סיבה למה ישחררו אותו. מישו יכול להסביר לי למה באמת שיחררו אותו? לפי מה שהבנתי הנשיא/או ממישהו דרגה גבוה יותר פשוט שיחרר אותו כי היו זקוקים לו. אם זה נכון אז למה היו זקוקים לו? תודה רבה.

פורסם

קודם כול זה סרט ממש יפה ניקולס (חח) שחקן ממש ממש מוכשר..

לגבי הסוף של הסרט אממ כן הם היו זקוקים לו.. לא יודע אם זה הנשיא אבל הם היו זקוקים לו.. למה? ככה חח ההשארה שלי שהוא מתווך בינהם לבין הקונים או משו כזה..

פורסם

הוא הסביר מי זקוק לו ולמה בשיחה עם הסוכן שעצר אותו.

פורסם
  • מחבר

שייט לעתיד

כע סרט חזק. בעיקר הקטע שבו הורגים את אח שלו פשוט לא יודע איך לתאר במילים סרט חזק (אותו סגנון יש בסיצה של הסמוראי האחרון כאשר הם יוצאים לקרב אחרון ורוצחים את כולם מעלה את אותה תחושת בטן). ד"א גם Jared Leto שחקן טוב (שיחק באלכסנדר את גפסטיון).

MiniMizer

אתה רוצה לומר שהשניא שילם בשביל שישחררו אותו? אני מבין אותך נכון?

פורסם

אם לא הבנת הוא מספק נשק למיליציות תחת חסות אמריקאית באפגניסטן ומקומות דומים.

ארצות הברית לא יכולה למכור נשק ישירות לטרוריסטים אז לכן יש לה סוכני CIA וסוחרי נשק בלתי חוקיים בשביל זה.

ככה הרימו את הטאליבן, את סאדם את כולם..

פורסם
  • מחבר

אם לא הבנת הוא מספק נשק למיליציות תחת חסות אמריקאית באפגניסטן ומקומות דומים.

ארצות הברית לא יכולה למכור נשק ישירות לטרוריסטים אז לכן יש לה סוכני CIA וסוחרי נשק בלתי חוקיים בשביל זה.

ככה הרימו את הטאליבן, את סאדם את כולם..

אוקי הבנתי תודה רבה.

פורסם

כן, אחד הסרטים היותר טובים של קייג'... זה וThe Rock.

פורסם

שייט לעתיד

כע סרט חזק. בעיקר הקטע שבו הורגים את אח שלו פשוט לא יודע איך לתאר במילים סרט חזק (אותו סגנון יש בסיצה של הסמוראי האחרון כאשר הם יוצאים לקרב אחרון ורוצחים את כולם מעלה את אותה תחושת בטן). ד"א גם Jared Leto שחקן טוב (שיחק באלכסנדר את גפסטיון).

MiniMizer

אתה רוצה לומר שהשניא שילם בשביל שישחררו אותו? אני מבין אותך נכון?

הכל נכון אבל להזכיר את "אלכסנדר" באותו משפט עם הסרט הזה זה פשוט חילול הקודש. איזה סרט נוראי, אולי הסרט היחיד אי פעם שבכוונה הלכתי לישון בקולנוע באמצע שלו... מזל שלא שילמתי על החרא הזה.

עד כאן אוף-טופיק.

תשובה לשאלה המקורית כבר מישהו נתן לפני והרבה יותר טוב ממה שאני הייתי נותן אותה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים