עבור לתוכן

אתר שיצרתי (בעזרת מדריך).. אשמח לדיעות :)

Featured Replies

פורסם

אתה לא יצרת שום דבר! אתה עתקת מילה במילה, אתר אחר.

אין לך שום בושה שאתה ממשיך לשקר ולרמות, אין לך שום כבוד למי שבנה את האתר, אין לך שום כבוד לגולשי הפורום ואין לך כבוד לעצמך.

אתה השקעת חצי דקה בהעתקה של קבצים ועוד חצי דקה בהעלאה לשרת חינמי.

אתה גנב עלוב, מהזן הגרוע ביותר.

לא מגיע לו באן על השמצה?

וד"א, גם כשאני נתקע עם בניית תוכנה, אני מחפש קטע קוד במדריך או בספר/ מוריד תוכנה שיש בה את הקטע קוד שאני צריך. אני לא מוצא בזה שום פסול.

• תגובות 35
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר
לכותב ההודעה המקורית - ההודעה המקורית שלך לא משקפת את מידת היצירתיות או את היכולת שהושקעה באתר הזה - ואתה לא עשית מספיק מאמץ להבהיר את זה... כשכותבים הודעה (או כל מסמך) לאנשים אחרים - אי אפשר לצפות שהוא יסביר את עצמו - לאנשים יש מחשבה חופשית - אם המדריך שלך מאכיל אותך בכפית איך ליצור בדיוק את העיצוב,התוכן וההתנהגות המדויקת הזאת דרך תוכנות - אז תכתוב את זה... אף אחד לא יסיק את זה עבורך.

אתה לא יכול להגיד שיצרת את זה. בהקצנה - זה כמו שאני יקנה מיטה באיקאה וגיד שיצרתי אותה כי הרכבתי אותה...

קיבלתי.. אתקן..

מרגיז שאנשים כמו the dead חושבים שהשקעתי בזה 10 דקות בלהעתיק קבצים או קוד..

אולי זה קצת יוכיח..

זה מראה שבאמת יש לי את התוכנות..

20611546lc6.jpg

שיחה שמצאתי עם חבר.. יום לפני בגרות או יומיים לפני.. על זה שאמרתי שהעדפתי לעשות את האתר במקום ללמוד לבגרויות..

וגם התאריך לפני שבוע או יותר.. ככה שאם הייתי משקיע בזה 10 דקות באותו יום כבר הייתי מפרסם את זה פה..

11517027mv0.jpg

וזה היה הרעיון הראשוני שלי.. אחרי שרק צפיתי בכמה פרקים במדריך רציתי ליצור אתר לסרטים..

כמו שניתן לראות התמונות של הpopular movies/T.V הם מעוגלות בצדדים.. ואחת על השנייה.. ולכן כמתחיל לא הצלחתי לחתוך אותם לslices בfireworks מי שהשתמש פעם בתוכנה יבין על מה אני מדבר.. ואז כשניסתי שעות לחשוב על פתרון ולא הצלחתי..

החלטתי קודם לראות את המדריך ולעשות אתר האתר ששם.. וככה יהיה לי בסיס גדול הרבה הרב היותר להתחיל ממנו בשביל אתר אחר..!

83410072hv7.jpg

אגב איך העיצוב של הדף עם הסרטים? ::) זה אמור להיות מואר כאשר העכבר על הלחצנים..

ובאמת יש אנשים שממש הפכו אותי לפושע.. חבל :-\

פורסם

PerGola, אתה בסדר! :xyxthumbs:

יש מצב אתה נותן לינק למדריך או משו כזה?

פורסם

לא בחור חכם במיוחד ..

עומר, השתמשת בתוכנה לא חוקית.

אותך למיקרוסופט !

:P

פורסם

לכל הלא חכמים במיוחד שתקפו אותו - הדרך הכי טובה ללמוד שפת תכנות חדשה, או ללמוד טכנולוגיה חדשה זה ע"י מדריכים מהסוג הזה שמאכילים אותך בכפית ואומרים לך מה לעשות בכל שלב. אחרי שעוקבים אחרי המדריך, אפשר להתחיל לנסות לכתוב לבד, וגם זה לא בטוח.

לפרגולה - תמשיך לחפש עוד מדריכים בנושא ותבצע אותם. רק ככה לומדים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים