עבור לתוכן

אתר שיצרתי (בעזרת מדריך).. אשמח לדיעות :)

Featured Replies

פורסם
  • מחבר
אין ספק שלקחת עיצוב מוכן ואתה לוקח עליו את הקרדיט, מקצועית, בכלל לא.

כנראה שזה שמעליי צודק

http://folk.uio.no/ingvilwk

לא הבנתי מה בדיוק אתם רוצים.. כבר אמרתי שנעזרתי וידיאו של חברה מסויימת (total training) יש להם חבילות מיוחדות בשביל ללמד אותך לבנות אתרים..

זה הייעוד שלהם.. להביא לך חומרים ולהסביר לך איך להשתמש בהם.. אני לא היחיד בעולם גם שהשתמש במדריך הזה.. לכן אם תחפש טוב גם תמצא מאה אתרים שדומים לזה.. אני כבר ציינתי את זה בהתחלה.. שזה בעזרת המדריך.. ומן הסתם אם זה בעזרת מדריך אתה לא מצפה שאני היחיד בעולם שיש לו את המדריך הזה..

בכל מקרה להצליח לעשות כזה דבר לוקח זמן ארוך.. הם מביאים לך רק את התמונות והסירטון.. את השאר אתה צריך לעשות לבד..

ולכן יצירת האתר עצמו אני עשיתי לבד.. ועל זה אני לוקח את הקרדיט.. וכיום כל פרט ופרט שעשיתי אני יודע לעשות בעצמי..

מתי הפכת להיות חברה בע"מ?

המדריך הכין אתר לחברה בע"מ התחיל מטיוטה ומראה לך איך לעשות.. ולכן זה נראה כמו אתר לחברה ממש..

בכל מקרה.. את כל האתר עשיתי לבד.. זאת העבודה הראשונה שלי.. ולכן לקחתי גם את העיצוב ופשוט עקבתי אחרי ההסברים..

עכשיו כשאני כבר יודע לעשות דברים רבים.. אני מתחיל לעשות אתר נוסף עם עיצוב נפרד.. או הוספות לאתר שאין.. או שלא בדיוק כמו במדריך..

בנוסף האתר מציג גם את היכולות שלי.. שהרי כמובן לא העתקתי כמו תוכי.. אלא עקבתי ולמדתי איך ממש לעשות..

---זה יותר חמור ממה שחשבתי אם כך, הוא לקח אתר שלם, העתיק אותו ולקח קרדיט.

אני מדווח על זה לבעלים של האתר המקורי.

אתה ממש משפיל את עצמך.. תודיע לבעלי האתר המקורי? המדריך הוא מכוון לקהל הרחב... כדי שילמדו ממנו! בשביל זה קוריאם לו מדריך..

בעלי האתר המקורי זה החברה שהוציאה את המדריך וכל אחד שקונה אותו יש לו זכות לעשות שוב ושוב את האתר..

בכלל אני גם מההודעה הראשונה רשמתי שמדריך עזר לי לאורך כל הדרך.. ושהוא מביא את התמונות והוידיאו..

ומן הסתם אם אני עוקב אחרי מדריך.. העיצוב פחות או יותר כמוהו (יש דברים שלא אהבתי למשל הgallery אז שינתי..)

אתה מוזמן לדווח לכל בעלי האתרים המקוריים.. יש מאות ואולי אלפים כאלה.. בהצלחה לך!

• תגובות 35
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה העתקת את האתר, אחד לאחד, ורק שינית את הקרדיט.

אין לך שום בושה ואני מקווה מאוד שקבל איזה תביעה לתחת.

לאנשים כמוך אין טיפת כבוד או הערכה לעבודה של מישהו אחר, פשוט גנבת ולקחת על זה את הקרדיט.

ואם נראה את הכותבת של הדיון "אתר שיצרתי", אתה לא יצרת את האתר!

פורסם

"נעזרת"? תעשה טובה..

אתה בכלל מבין משהו מהקוד מקור של האתר? cs? js? כי לפי ההסברים שלך זה לא נראה ככה.

אם אתה באמת רוצה ללמוד וליישם, אז תתחיל לבנות משהו מקורי בעצמך.

פורסם

לאנשים כמוך אין טיפת כבוד או הערכה לעבודה של מישהו אחר, פשוט גנבת ולקחת על זה את הקרדיט.

העקשנות חוגגת. הוא אמר שהוא נעזר במדריך ועבד לפי מה שרשום במדריך. אם פעם בניתי אתר לפי מדריך שהיה בספר של הוד-עמי והיו עוד מיליון אתרים כאלה (כי הרבה בנו לפי המדריך) הפרתי זכויות יוצרים כלשהן? לא!

"נעזרת"? תעשה טובה..

אתה בכלל מבין משהו מהקוד מקור של האתר? cs? js? כי לפי ההסברים שלך זה לא נראה ככה.

אני חושב שהוא למד לפי מדריך כדי להכיר פקודות ושידע מתי אפשר לישמן.
פורסם

הוא נעזר במדריך ובמקרה יצר אתר עם אותו תוכן, תמונות ועיצוב של אתר אחר שכבר קיים ברשת...?

כנראה שלא שמת לב, אבל גם התוכן, הוא מילה במילה לאתר המקורי. כשעובדים לפי מדריך, לא מעתיקים את התוכן.

פורסם
  • מחבר

אתה בנאדם חוצפן ברמות..!!!

כי אני השקעתי על זה 10 שעות כל יום במשך שבוע שבועיים..

רשום "יצרתי" בגלל שבאמת יצרתי אותו התחלתי מסקיצה מכלום.. מההתחלה של Photoshop.. אתה ידוע כמה צריך לעשות כדי להגיע לסיום הסופי אחרי

dreamweaver.. צריך השקעה וזמן רב.. אני לא לקחתי את הקוד של האנשים והעתקתי ולקחתי את התמונות ושמתי.. אני יצרתי את הקוד ועשיתי לבד..

אני רשמתי שנעזרתי במדריך לאורך כל הדרך...! ואין לי בכלל בושה.. בכלל בכלל להראות אתר שהשקעתי בו ימים רבים...

תביעה? אתה ידוע בכלל על מה אתה מדבר.. אתה עוד לא מבין שזה מ-ד-ר-י-ך לקהל הרחב..

אם היה לי כח הייתי פותח בשביל מילון.. ומצטט לך את הפירוש.. כי כנראה אתה לא מודע למה שזה אומר....

תתחיל לחפש.. יש אלפים עם אתר בסגנון הזה... תתבע את כולם!

יש לי כבוד ענקי למי שעשה את העבודה.. אין לך מושג כמה המדריך הזה עוזר להתחלה...

ושוב לא גנבתי כלום.. ולקחתי את הקרדיט על יצירת האתר לא על העיצוב.. את זה אמרתי שהמדריך עזר..

בכל מקרה חבל שהדיון ככה התפתח ויש אנשים שלא יודעים להגיד מילה טובה..

"נעזרת"? תעשה טובה..

כשתלמד לעשות אתרים מphotoshop firworks וdreamweaver תבין שאתה לא צריך לדעת ולהבין את קוד המקור.. (למרות שזה יכול להוות יתרון)

אבל בעיקרון אתה לא צריך לדעת את הקוד.. הקוד נוצר בשבילך לבד דרך התוכנות הללו... ואני בהחלט מבין איך יצרתי את הקוד...

את הקוד עצמו אני לא מבין וגם כרגע הוא לא כזה מעניין אותי... כל עוד האתר עובד ואני ידוע איך לעשות אותו זה מספק אותי!

אתה לא מבין העבודה בתוכנות האלה.. זה לא העתקה של קוד.. זה דברים אחרים לגמרי.. חתיכה לslices לעשות templates וכו.. זה לא שינוי קוד..

ולכן זה לא שלקחתי כל פעם את הקוד מהמדריך והעתקתי.. לא היה שום דבר במדריך שנגע לקוד עצמו.. חוץ מהערות קטנות..

להתחלה.. זה היה חלק מקדם מאוד.. כמובן שעכשיו אני מתחיל לעשות אתרים מקוריים כולל העיצוב..

סתכלו זה די מעליב.. אתם רושמים ומתייחסים כאילו גנבתי,העתקתי ורימאתי..

המדריך הוא לקהל הרחב אז זה לא גניבה.. אי אפשר להעתיק פה את הקוד.. זה בנייה בדרך אחרת לגמרי.. לכן זה לא העתקה השקעתי בזה ימים שלמים!

והתחלתי מסקיצה מהתחלה... בלי להעתיק שום קוד והכל עשיתי לבד.. למרות שהיה לי אפשרות מדי פעם לקחת את החלקים שהם כבר עשו להם את זה..

העדפתי לעשות את הדרך הקשה וללמוד ממש איך לעשות...!

---אני חושב שהוא למד לפי מדריך כדי להכיר פקודות ושידע מתי אפשר לישמן.

בדיוק!!!

פורסם

אתה לא יצרת שום דבר! אתה עתקת מילה במילה, אתר אחר.

אין לך שום בושה שאתה ממשיך לשקר ולרמות, אין לך שום כבוד למי שבנה את האתר, אין לך שום כבוד לגולשי הפורום ואין לך כבוד לעצמך.

אתה השקעת חצי דקה בהעתקה של קבצים ועוד חצי דקה בהעלאה לשרת חינמי.

אתה גנב עלוב, מהזן הגרוע ביותר.

פורסם
  • מחבר

סתם שתדע שהשקעתי בזה 100 שעות ויותר.. נורא נחמד שככה אתה חושב..

ושבמשך השבועיים האחרונים לא שיחקתי במחשב בכלל.. ובקושי למדתי לבגרויות שהיו לי רק כדי לגמור אותו..

פורסם

מאה שעות לקח לך לגנוב אתר כל כך קטן?

פורסם

אני מצטער, אם באמת אתה עבדת על זה.

אבל עדיין, אני חושב שככה זאת שיטה גרועה ללמוד. והאתר שבנית לא באמת משקף את היכולות שלך בבניית אתרים, הוא רק משקף את היכולת שלך להבין הוראות וליישם אותם.

פורסם
  • מחבר

בשביל לזכור את רוב מה שעשיתי.. ולדעת איך עשיתי אותו.. ולנסות לפתור בעיות כמו זאת עם הpopup בכל הדרכים האפשריות..

ובשביל לעשות את הדרך מphotoshop לfireworks ואז לdreamweaver ולשנות דברים מדי פעם.. ולהוסיף דברים בflash..

ולא סתם להעתיק כמו תוכי.. אלא גם לזכור ולהבין.. כא זה לקוח די הרבה זמן.. במיוחד כשאתה רק מתחיל..!

אני מצטער, אם באמת אתה עבדת על זה.

אבל עדיין, אני חושב שככה זאת שיטה גרועה ללמוד. והאתר שבנית לא באמת משקף את היכולות שלך בבניית אתרים, הוא רק משקף את היכולת שלך להבין הוראות וליישם אותם.

אני לא רק אומר שאני עבדתי על זה.. אני נשבע שאני עבדתי על זה..! ובאמת הרבה זמן! ובמקום ללמוד יום לפני בגרויות הייתי יושב על האתר עד איזה 4 בבוקר..

מקבל את ההתנצלות.. מה שthe dead כנראה לא הולך לעשות..

ואני רק רוצה להגיד לך שזאת שיטה מאוד מאוד טובה ללמוד.. כי בלעדיה לא הייתי יודע שום דבר לשנות ובכלל לפני חשבתי שאני צריך לרשום את הקוד..

מסתבר שהתוכנות האלה יוצרות בשבילך את הקוד.. זה הרבה יותר קל והרבה פחות משעמם..!

וכמו שאמרו מעלי

אני חושב שהוא למד לפי מדריך כדי להכיר פקודות ושידע מתי אפשר לישמן.

וזה בעצם מה שעשיתי..!

אני לא אומר שאני זוכר הכל הכל לבד.. ואם אני ירצה לשנות דברים יש מצב שאני לא אזכור בקטעים מסויימים איך בדיוק עשיתי ושוב אחפש את הקטע הזה במחשב..

בשביל זה צריך זיכרון לא נורמלי..! אבל אני בהחלט אוןמר שעשיתי את האתר והשקעתי בו שעות רבות.. ולא העתקתי כמו תוכי ואני זוכר איך לעשות את הרוב..

והאתר שבנית לא באמת משקף את היכולות שלך בבניית אתרים

את זה נראה באתר הבא שאני יצור!

פורסם

עוד לא ברור איך אתה לא מתבייש, אחרי שהעתקת מילה במילה מאתר אחר.

תביא בבקשה את ה"מדריך" שהשתמשת בו, נראה אם הוא גם מדריך להעתיק מילה במילה, כמו שאתה עשית וטענת שיצרת את האתר.

פורסם

את זה נראה באתר הבא שאני יצור!

מקובל עליי :) (אבל בלי מדריכים ואם כן רק לדברים ספציפיים ולא אתר שלם)

אני מקווה שלא נעלבת כי זאת לא הייתה הכוונה שלי. לכל אחד יש את הקונספט שלו (אם זה לא מועתק).

פורסם

...האתר שבנית לא באמת משקף את היכולות שלך בבניית אתרים, הוא רק משקף את היכולת שלך להבין הוראות וליישם אותם.

+ דברי אמת.

לכותב ההודעה המקורית - ההודעה המקורית שלך לא משקפת את מידת היצירתיות או את היכולת שהושקעה באתר הזה - ואתה לא עשית מספיק מאמץ להבהיר את זה... כשכותבים הודעה (או כל מסמך) לאנשים אחרים - אי אפשר לצפות שהוא יסביר את עצמו - לאנשים יש מחשבה חופשית - אם המדריך שלך מאכיל אותך בכפית איך ליצור בדיוק את העיצוב,התוכן וההתנהגות המדויקת הזאת דרך תוכנות - אז תכתוב את זה... אף אחד לא יסיק את זה עבורך.

אתה לא יכול להגיד שיצרת את זה. בהקצנה - זה כמו שאני יקנה מיטה באיקאה וגיד שיצרתי אותה כי הרכבתי אותה...

פורסם

למי שעדיין לא הבין - זה לא אתר אמיתי, אין שום חברה מאחוריה.

זו סדנת לימוד של חברת Total Training המתמחה בלימוד וידאו של מגוון נושאים שבמקרה הזה לימדה בניית אתר בעזרת הדוגמה של אתר תדמית לחלקי חילוף למכוניות.

זה כמו לקנות רהיט באיקאה, לא צריך להיות נגר. רק צריך להרכיב את החלקים בעזרת החוברת.

בדרך לומדים קצת על עץ.

הוא לא חיפש להיות מעצב גרפי, רק ללמוד על כיצד לבנות באבני בניין אתר.

במקום ללמוד מהנסיון שלו, שניתן ללמוד הרבה דברים לבד בסיוע של מדריכי וידאו, וטיפה להעלות את הביטחון שלו על שהצליח לבדו אתם מתלהמים והופכים אותו לפושע.

עצוב, פשוט עצוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים