עבור לתוכן

אתר שיצרתי (בעזרת מדריך).. אשמח לדיעות :)

Featured Replies

פורסם

למדתי בזמן האחרון בניית אתרים..

ליצירת האתר השתמשתי בתוכנות photoshop fireworks dreamweaver flash

עקבתי אחרי מדריך בוידיאו שעזר לי רבות בכל הדרך.. (מדריך של total training=] מדריכים מעולים..)

הוידיאו התמונות והטקסט שרשום וגם העיצוב מהמדריך..

הקידוד לוידיאו ושאר העבודה של יצירת ממש האתר ע"י השתמשות בחומרים שהם מביאים שזה בעצם כמעט הכל עשיתי בעצמי=]

ולבסוף אחרי הרבה השקעה ומאמץ הגעתי וסוףסוף העלתי את האתר לרשת..

האתר:

http://www.psend.com/users/pergola/index.htm

ישנה בעיה אחת שאני העלתי את האתר למקום שמאחסן בחינם.. ולכן המעבד בין הדפים די איטי.. בנוסף לוקח לקבצי הflash הרבה זמן להטען..

לכן הוספתי מספר תמונות.. להראות את כל מה שמציע האתר.. ואת השיכלולים שהצלחתי להכניס בו..

כמו כן תוכלו לעקוב מצד אחד בהסתכלו תבאתר.. מצד שני בתמונות שהוספתי.. ואולי תשימו לב לדברים שסתם ככה לא הייתם שמים אליהם..=]

התמונות:

59293008lf1.jpg

ניתן לראות שהמכונית בצד ימין למטה נוטה הצידה.. ומוארת.. שינתי שכשהעכבר יעלה על המקש הזה המכונית תואר וכמו כן גם תקפוץ ותעלה ותרד פעמיים..

73914391bw7.jpg

כאן המכונית במצב רגיל (שימו לב שכאן היא לא מוארת וישרה) והכפתור בצד שמאל למעלה..whatwedo מואר כאשר העכבר עליו..

וכך בעצם כל הכפתורים שבכותרת.. ברגע שהעכבר עובר מעליהם הם מוארים ונכבים ברגע שהעכבר זז מהם..

31581473mg9.jpg

כאן למטה ניתן לראות שהמילה concted מוארת.. (כמובן כשהעכבר על המילה) זה בעצם אפשרות ליצור עימי קשר באימייל..

בנוסף בצד ימין למעלה יש את המילים home וalien stuff שגם הם משמשים לקישורים.. ולכן כשהעכבר עליהם יוארו..

57422584xe9.jpg

בלחיצה על הכפתור whatwedo אפשר לראות שזה מסביר על החנות.. מה הם עושים.. ומצורף קובץ וידיאו שהוספתי בפלאש..

שניתן כמובן לשלוט בו בזמן ובקול..

23579388xh3.jpg

בלחיצה על הכתפור gallery או before&after מגיעים לגלריה.. שמה הוספתי כמו שרואים בתמונה.. אפשרות להעביר תמונות בעזרת חצים..

כאשר העכבר על החץ הוא יואר כאשר תלחץ ממש על החץ הצבע ישתנה ליותר כהה וגם הגבולות שלו יהיו יותר עבים.. ותתחלף התמונה לתמונה הבאה/הקודמת..

87282750ye9.jpg

אם ראיתם בתמונה הקודמת בצד שמאל שורה אחרונה בצבע אחר משאר הטקסט.. מסמל על לינק.. ובעצם ברגע שתלחץ על זה יקשר אותך לתמונה שהוספתי פה..

הגלרייה בפלאש.. ניתן לשלוט למעלה בהעברת התמונה.. כמו כן יש כפתור המעביר אוטומטית כל כמה שניות תמונה.. (זה עם שני החיצים ימינה)

62922382tw9.jpg

בלחיצה על הלחצן the alien crew מגיעים לצוות העובד בalien auto.. כאשר העכבר עובר על אחת מהתמונות היא מוארת..

60155043ca5.jpg

כאן בתמונה רואים מה קורא במצב שממש לוחצים על התמונה.. מקודם הואר כל התמונה כשאר העכבר על התמונה..

ברגע שאתה ממש לוחץ על התמונה גם הפס הצבעוני מעל התמונה יואר..

29613183co6.jpg

למטה כמו שאתם רואים יש את האפשרות לחזור לתפריט הראשי.. ע"י לחיצהעל איכות מהכפתורים..

כאשר העכבר מעל אחד הכפתורים התמונה גדל מחצי גודל לגודל מלא.. ומוארת..

10rv7.jpg

כאשר לוחצים בצד ימין למעלה על הקישור alien stuff מגיעים לפריטים שאפשר לקנות מהחנות..

בהתחלה בצד שמאל לא רואים כלום.. ורק רשום לגלול את העכבר על הפריטים בשביל לקבל עוד מידע..

ברגע שגללת את העכבר על אחד מהמשפטים בצד ימין.. יופיע בצד שמאל תמונה של החפץ שבאותו רגע העכבר עליו..

(באתר משומה הכתב עולה על הכפתורים שלמעלה.. וזה מבולגאן.. בקבצים אצלי זה מסודר ועובד טוב.. ככה שתתעלמו מיזה.. ניתן לראות בתמונה שאצלי זה בסדר..)

11rt7.jpg

כמו כן בתמונה פה אפשר לראות שאפשר לסמן ליד החפץ שרוצים לקנות וי לידו.. כמובן אפשר כמה חפצים ביחד..

ופשוט ברגע שסיימת אתה לוחץ על הכפתור order שלמטה.. שאמור לאפשר לך לקנות את המוצרים..

(אין אבל קישור ממשי לקנות את החפצים.. אבל נגיד אם אני בוחר שהקישור למילה יהיה האתר גוגל..

יוסף לסוף הכתובת / ואת החפצים ששמת וי לידם.. וזה בעצם מראה רק שהפונקציה הזאת היתה עובדת אילו באמת היו מוכרים את החפצים הללו..)

יש לציין שהכפתור options לא עובד.. אמור לצאת ממנו popup עם מספר אפשרויות.. הצלחתי להפעיל אותו אבל רק בtemplate הראשי

בשאר העמודים משומה זה לא עבד לי.. ניסתי לתקן את זה שעות רבות.. אבל ללא הצלחה.. (בכל מקרה הקישורים שכפתור זה היה מביא זה קישורים לדברים שהחנות

יכולה לתקן ולהוסיף.. ככה שבשביל זה צריך שהחנות תחליט מה לשים שם..)

בנוסף הכפתור בעמוד הראשון עם המכונית הקופצת לא מקשר לכלום.. כי זה חנות המכוניות שלהם.. וגם זה דבר הקשור בחנות..

(בנוסף במדריך זה היה בכלל מכוניות חלל שהם מייצרים.. וזה כבר דימייוני מדי לכן לא הוספתי את זה..)

ועוד בעיה אחת קטנה שכבר רשמתי אותה למעלה היא בalien stuff באתר משומה יש בעיה בדברים שכתובים בצד שמאל.. אצלי זה מסודר ועובד טוב

כמו שניתן לראות בתמונות... לעומ תזתא באתר זה הסתבך כנראה בגלל שיש קובץ שלא העתקתי לאתר האיחסון או משהו בסיגנון.. (לא מוצא ת'בעיה באתר=/)

אגב לאלה החשדנים הוספתי צילום של התיקייה במחשב שבה כל העבודה שלי=]

12mr8.jpg

בנוסף אפשר לראות בשם של האתר שיש את הכינוי שלי PerGola..

וזהו.. מקווה שלא נרדמתם באמצע.. ושנהנתם..

השקעתי רבות באתר.. אשמח להצעות לשיפורים וגם לתגובות טובות:)

• תגובות 35
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

Holy Shit

כמה זמן אתה לומד לבנות?

זה ממש יפה למשהו שרק התחיל

אתר יפה לאללה

פורסם

אתר יפה לאללה

:xyxthumbs: :xyxthumbs:

נראה יפה מאוד.

פורסם

עיצוב יפה! :xyxthumbs:

פורסם

כל הכבוד

בהחלט משדר מקצועיות :cool2:

פורסם

יש כמה לחצנים שלא זוהרים כשעוברים עליהם(OPTIONS לדוגמה), ותשנה את הTITLE של הCREW.

תשנה את הMARGIN של הדף כדי שיהיה צמוד לצד.

בסף הכל אתר נחמד. תנסה להעביר אותו לאכסון אחר עם פחות פרסומות(לפחות פרסומת שלא תהייה למעלה, היא הורסת לך את כל העיצוב).

ד.א. אתה יכול להכניס הכל לDIV עם POSITION ABSOLUTE שיהיה 0 ולקוות לטוב.

פורסם
  • מחבר
יש כמה לחצנים שלא זוהרים כשעוברים עליהם(OPTIONS לדוגמה)

בעיה זאת היא בכוונה.. כפתור זה לא אמור לזהור.. היה אמור לצאת ממנו popup של 5 אפשרויות.. רשמתי את הבעיה פה.. אבל אפאחד לא ידע עוד לפתור..

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=268763.0

אשמח אם אתה יודע לפתור את הבעיה לעזור לי.. לכן זה לא בעיה טכנית שזה לא זוהר.. אלא פשוט אני מחכה שיעזרו לי בפופאפ..

ותשנה את הTITLE של הCREW.

the alien crew? למה לשנות אותה? אשמח אם תסביר יותר כי לא הבנתי את הבעיה..

תשנה את הMARGIN של הדף כדי שיהיה צמוד לצד.

הערה נכונה.. :) ראיתי את זה בקטע אחד במדריך.. משומה לא עשיתי את זה.. אני ישנה את זה מחר..

תנסה להעביר אותו לאכסון אחר עם פחות פרסומות(לפחות פרסומת שלא תהייה למעלה, היא הורסת לך את כל העיצוב).

אשמח אם תביא לי אתר כזה שהוא בנוסף גם בחינם.. בהחלט כשזה על המחשב שלי.. ואני לא צופה בזה דרך האתר.. זה ניראה הרבה יותר יפה בלי כל הפירסומות..

ד.א. אתה יכול להכניס הכל לDIV עם POSITION ABSOLUTE שיהיה 0 ולקוות לטוב.

לא הבנתי בדיוק מה אתה מתכוון..

אני זוכר שבמהלך העבודה.. שיניתי בדברים שונים Position לabsolute ודברים שונים שם.. אבל לא הבנתי מה התכוונת לעשות ומה זה עושה בעצם..

אני שמח שאתה מעיר הערות.. ככה אני אשתפר..

בנוסף אני התחלתי ללמוד רק לא מזמן ועבדתי על זה גם זמן לא ארוך במיוחד.. אני בעתיד מקווה להכין קישור נוסף מהhybrid shop שיקשר לחנות מכוניות שלהם..

ואני יצור mini flash website עם templete חדש.. ובו קישורים לחבורת שונות של רכב.. ובכל חברה מכוניות שונות.. עם שימוש בflash ועיצוב יפה...

בנוסף אני נורא שמח שהתגובות טובות בסך הכל.. :xyxthumbs: אשמח לעוד הערות ותגובות..

פורסם

אתר מקצועי לגמרי!!!!!!!!

פורסם

1) הכותרת של העמוד זה שם כלשהו של תמונה.

2) בקשר לABSOLUTE - אם תיצור DIV, תכניס לתוכו את כל הדף שלך ותקבע לו ערכי TOP 0 וLEFT 0, אולי תוכל להסתיר את הפרסומת שלמעלה.

פורסם
  • מחבר

ברגע שאני יוצר את הpopup זה יוצר לי div שלו אני יכול לעשות את מה שרשמת עם הabsolute..

אבל הpopuo עובד לי רק בtemplate ובשאר העמודים במקום להופיע לי כפופאפ נורמלי.. הוא מופיע בתחתית העמוד סתם כמילים..

אתה אולי ידוע איך לסדר את בעיית הפופאפ? כי כל העמודים מקבלים את מה שצריך מהtemplate וזה הדבר היחידש שהם לא מקבלים...

שיניתי את הכותרת.. בכל דפי הcrew.. יפה ששמת לב לזה.. (עוד לא עידכנתי את זה אבל לאתר האיחסון ככה שלכם זה לא ישתנה עוד..)

פורסם

יפה מאד !

בהחלט מקרין מיקצועיות.

אשמח אם תוכל להקשר אותנו עם המדריך וידאו שלפיו עבדתה. :xyxthumbs:

(הוא במקרה קשור לאתר Lynda? )

פורסם

ממש יפה!!!

נ.ב

אתה יכול לפרסם את הוידאו שלימד אותך איך לבנות את האתר

פורסם

Dog House Technologies

Doghouse Techonologies is located in Tampa Bay FL and offer professional web design, ecommerce development and custom application design for the internet.

Tampa Bay Web Design, E-Commerce Web Design, Tampa Bay Search Engine Marketing, Tampa Web Hosting, Florida Web Design, Custom Application Development, Search Engine Optimization,

האתר לא עובד כמו שצריך בדפדפנים תקינים, התוכן שלו לא ברור, מתי הפכת להיות חברה בע"מ?

אין ספק שלקחת עיצוב מוכן ואתה לוקח עליו את הקרדיט, מקצועית, בכלל לא.

פורסם

זה יותר חמור ממה שחשבתי אם כך, הוא לקח אתר שלם, העתיק אותו ולקח קרדיט.

אני מדווח על זה לבעלים של האתר המקורי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים