עבור לתוכן

מאט מ-"Where the hell is matt" בא לרקוד בישראל!

Featured Replies

פורסם

שאלת אותו למה הוא עשה את זה דווקא במזרקה?

• תגובות 44
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כי זה מקום שמייצג את ישראל(תאמין או לו הפסל כמו כל הפסלים של יעקוב אגם מאוד מוכרים בחול, הפסל הזה מעורך בכל מדינה חוץ מישראל... עשרות ערים גדולות בשנה מבקשות ממנו פסל) והוא איננו פוליטי בעליל.

פורסם

כי זה מקום שמייצג את ישראל(תאמין או לו הפסל כמו כל הפסלים של יעקוב אגם מאוד מוכרים בחול, הפסל הזה מעורך בכל מדינה חוץ מישראל... עשרות ערים גדולות בשנה מבקשות ממנו פסל) והוא איננו פוליטי בעליל.

proof?

פורסם
  • מחבר

בולשיט?

הוא עשה את זה כי הוא שלח מייל ל-10 אנשים מישראל שביקשו ממנו לבוא לכאן (מתוך רבים) ושאל אותם איפה כדאי לו לרקוד הם אמרו לו שיבוא למזרקה, וזאת הסיבה. הוא לא בא לכותל כי הוא לא רצה שזה ייצור התנגדויות ובעיות דתיות עם החרדים והוא לא הלך למצדה כי הוא לא רצה להצטלם בין כל ההריסות (לדבריו).

פורסם

אוף זה כבר היה?? ממש רציתי להיות שם!

אני מעריץ את האיש...... הוא עושה את אחד הדברים שאני הכי הייתי רוצה לעשות.....

פורסם
  • מחבר

כתבתי מתי זה יהיה בהודעה הראשונה, למה אתה מופתע?

ואני גם רציתי להיות שם, אבל לנסוע עד ת"א רק בגלל זה? :screwy:

פורסם

לא התעמקתי בהודעה הראשונה D: אבל באסה לגמרי....... לי לא היה אכפת לנסוע לת"א, האמת.

פורסם

לא נסעתי במיוחד בשביל זה...

תאמת נסעתי בגלל סיבות אחרות לגמרי ואז אמרתי טוב אם אני כבר פה

פורסם
  • מחבר

בגלל הלילה הלבן?

פורסם

נסעתי בשביל כמה סידורים

תאמת הנסיעה עצמה לתל אביב הייתה דיי ספונטנית

פורסם

איך הוא עושה את זה? הוא עד כדי כך טחון שהוא יכול להיות בחו"ל כל הזמן, או מה?

פורסם

אנשים לא קוראים

לא הוא לא עשיר הוא מתכנת משחקים לשעבר שבזבז את כל כספו על טיול מסביב לעולם [כמה שהוא יכל] ובשלב מסויים איזה חברה למסטיקים שמה לב אליו והחליטה לממן לו את הטיולים בעד איזה שהוא פרסום אני מניח. בקיצור נותני חסות שלו, אבל הוא לא ממש מרוויח מזה הרבה כסף, בעיקר הרבה טיולים :) מה גם שכמו שהוא אמר באתר שלו - לטייל בעולם זה לא יקר כמו שהרבה חושבים, למעשה זה זול יותר מלהחזיק דירה, אוטו וכו'.

פורסם

אנשים לא קוראים

לא הוא לא עשיר הוא מתכנת משחקים לשעבר שבזבז את כל כספו על טיול מסביב לעולם [כמה שהוא יכל] ובשלב מסויים איזה חברה למסטיקים שמה לב אליו והחליטה לממן לו את הטיולים בעד איזה שהוא פרסום אני מניח. בקיצור נותני חסות שלו, אבל הוא לא ממש מרוויח מזה הרבה כסף, בעיקר הרבה טיולים :) מה גם שכמו שהוא אמר באתר שלו - לטייל בעולם זה לא יקר כמו שהרבה חושבים, למעשה זה זול יותר מלהחזיק דירה, אוטו וכו'.

איך זה יוצא יותר זול? בתי מלונות\מכוניות להשכרה\אוכל בחוץ...איך זה מסתדר?

פורסם

ברבוס ידידי, כמה עולה מנה פלאפל ממוצעת בארצנו? 10 שקלים? כל מקום והמאכלים המקומיים הזולים שלו, אפשר לחיות ממזונות מקומיים זולים.

בתי מלון - שמעת על אכסניות ? 3 כוכבים? גרושים.

כמה עולה נסיעה עירונית באוטובוס? 4-10 שקלים? רכבת בין עירונית 20 שקלים.

טיסות? אז לא טסים במחלקת עסקים :) מחלקת תיירים זה דיי זול.

פורסם

חוץ מזה תחשב כמה יוצא למשפחה ממוצעת בחודש חשבון חשמל,משכנתא,מזון,YES,אינטרנט,ארנונה וכל החרא ותראה שזה יוצא הרבה יותר מלטייל בעולם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים