פורסם 2007 ביוני 2418 שנים שלוםאני רוצה לקנות לעצמי מכשיר כושר ביתי בשביל להוריד כמה קילו ולהיכנס לכושראני מתלבט בין: אופני כושר, הליכון, או אליפטיקל.המכשיר יוצב מול הטלוויזיה בחדר ככה שעדיף שיהיה שקט יחסיתאבל הכי חשוב שיעשה את העבודה הכי טוב ושישרוף כמה שיותר קלוריות ???תודה
פורסם 2007 ביוני 2418 שנים בקושי רב לדעתי.. במכון כושר, שמדובר כמובן על הליכונים "מקצועיים", זה לא עזר לי בכל אופן..
פורסם 2007 ביוני 2418 שנים אלפטיקל או קרוס.למרות שבמחיר של זה אתה יכול להיות הרבה זמן בחדר כושר וגם לפתח שרירים בנוסף...
פורסם 2007 ביוני 2418 שנים אלפטיקל או קרוס.למרות שבמחיר של זה אתה יכול להיות הרבה זמן בחדר כושר וגם לפתח שרירים בנוסף...מסכים, מכון יקר יקח לך 200 שקל לחודש, ובחודש אתה תתתחטב יפה, בחודשיים שלוש שזה 600 שקל אתה כבר תהיה מסודר, אם אתה רוצה יותר מסה ככה שנה וחצי של עבודה טובה, ועדיין לא הגענו למחיר של מכשיר טוב.
פורסם 2007 ביוני 2518 שנים מחבר תודה על התגובותהיתי הרבה זמן בחדר כושר ואני לא יכול יותר ללכת בגלל בעיות של זמן (עובד עד 11 בלילה)וד"א במכון שאני היתי זה 350שח לחודש (הולמס) ככה שזה יקר ממשאני צריך משהו שאני יכול לעבוד בלילה שאני חוזר מול הטלוויזיה וחץ מזה אני יש לי גם משקולות בבית ואני עושה גם מתח ושכיבות שמיכהולנושא: הליכון היתה הבחירה האחרונה שלי ככה שאני ירד מזהאבל לא הבנתי מה זה "רחפת" ומה ההבדל בין אלפטיקל או קרוס?והאם זה עדיף על אופניים?תודה רבה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.