פורסם 2007 ביוני 2418 שנים מה כל כך הזויי בזה? סה"כ הם מבדרים את הקהל... ועוד לתת סירטון של 21 דקות >>> ביזבוז זמן....
פורסם 2007 ביוני 2418 שנים מחבר ואוו! איזה הזוי זה חחחחחחחח 404.......... חחחחחחחחחחחחח לי זה עובד בסדר מה כל כך הזויי בזה? סה"כ הם מבדרים את הקהל... ועוד לתת סירטון של 21 דקות >>> ביזבוז זמן.... תלמד אנגלית.
פורסם 2007 ביוני 2418 שנים זה היה לפני התיקון לינק בקשר לקטע: לא יודע אם זה הזוי, אבל זה פשוט ענק.. תוכנית כ"כ טובה והסימונס הזה פאק... אם הייתי אמריקאי והייתי יודע באמת מי זה זה בטח היה עוד יותר מצחיק פאק, הרפסודה היה פשוט מעולה.
פורסם 2007 ביוני 2418 שנים מחבר סימנס זה ההיפר אקטיבי הקטן עם הנטיות ה... מוזרות... הייתה (אולי גם עכשו) לו תוכנית כושר ועידוד להרזייה שבה הוא הייה מסתובב ומפעיל אנשים בכל מקום ובכל מצב...איך שהוא מופיע בתוכנית- זה המצב הטבעי שלו (!)- הוא לא משחק או משהו כזה...
פורסם 2007 ביוני 2418 שנים הזוי זאת בהחלט מילה מתאימה... נקרעתי! (במיוחד שהם השתמשו בסימונס ובשני בתור אביזרים בקרוז) :lol:
פורסם 2007 ביוני 2418 שנים לא יכול להיות שזו ההתנהגות הרגילה של האיש. תראו בסוף שהוא מדבר עם המנצח(זה מאריזה משפחתית) בקול הרגיל שלו.
פורסם 2007 ביוני 2418 שנים מחבר "מדבר"... אומר לו 2 מילים בצורה "רצינית"... אני אף פעם לא ראיתי אותו מתנהג בצורה "רגילה"...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.