פורסם 2007 ביוני 2318 שנים שלום לכולם אני נוסע עם חברים לאיה נאפה.רציתי לדעת כמה כסף צריך בערך ל שבוע לשם..ואם אפשר פירוט על כל מני דברי מחיה בסיסים..נגיד שתיה..אוכל במסעדותאוכל בסופר כל מני דברים שצריך..פיצות דברים כאלה..השכרה של טרקטורונים/אופנועי ים וגם ג'יפים..(יש רשיון..)שתיה.כניסות למועדונים..קיצר כל דבר...תודה מראש..
פורסם 2007 ביוני 2318 שנים תביא סביבות ה2000 לא כולל טיסה והמלוןהשכרה של קטנוע וכו' מתחיל ב20 לירות (200 שקל) וגם מגיע ל100 לירות להשכרה של שבוע.תיקח בחשבון שלירה קפריסאית זה 10 שקל.
פורסם 2007 ביוני 2318 שנים תביא 200 לירות לשבוע. אם אתה רוצה באנג'י ולהשכיר טרקטורונים הייתי מביא קצת יותר.. תאמין לי שאתה תחייה כמו מלך שם בסכום הזה.מחירים: אלכוהול - יקר, תקנה בדיוטימסעדות - מסעדות מזון מהיר(מקדונלד\בורגר קינג\פיצה האט..) מחירים סבירים, בבורגר קינג נגיד המנה הכי גדולה זה 4 לירות. מסעדות רציניות - יקר מאודאוכל בסופר - קונים מה שצריכים (חלב, ביצים..) ל הכי זול גם כןספורט ימי - אופנוע ים לקחתי עם עוד חבר אופנוע ל2 עלה לנו 24 פאונד(12 לכל אחד), פלייפיש(מן אבוב כזה מרחף) עולה 10 פאונדבאנג'י - עולה ב40-43 פאונד (יש כל מיני חבילות שמצלמים אות ואתה מקבל חולצה, בגלל זה יש הבדל במחיר)שתייה קלה - גם יקר מאוד, יכול להגיע ל15 שקל לבקבוק קולהכניסות למועדונים - עולה 6-8 פאונד, מסיבת קצף זה המסיבה הכי יקרה והיא עולה 10 פאודד"א כמו שכבר אמרו: לירה קפריסאית\פאונד זה בערך 10 שקל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.