פורסם 2007 ביוני 2318 שנים אפשר ליתחפש לשרברב שמן אם שפם וליקפוץ עליו בדיחה של פאנים אתם לא חיבים לצחוק :-\ חחחחחחחחח איך רואים שאתה מושפע מהמריו הזה
פורסם 2007 ביוני 2318 שנים חוץ מלקרוא לו מיכלנג'לו\דונטלו\רפאל\לאונרדו... מה אפשר כבר לעשות עם צב ? הוא פשוט ממש לא בקטע של ספורט, אז שיהיה מישהו אחד לפחות שהוא עוקף בריצת 100מ'.
פורסם 2007 ביוני 2318 שנים לצבים יש ביסים מסוכנים, תיזהרו. נכון! (קיבלתי אחת מצבה, יש להם מקור בלבד אז הלסתות שלהם חזקות מאוד - יש איזה צב נהרות טורף (צ'לידאה משהו..) בעל אחת מעוצמות הנשיכה בחזקות בטבע והוא אחד מהיצורים המכוערים בטבע )
פורסם 2007 ביוני 2318 שנים אחי זה בין הדיונים המפגרים באתר עוד מעט יפתחו דיון על איפו קונים אופנים או איפו מתקנים נעליים
פורסם 2007 ביוני 2318 שנים תיקנה צב ואז איזה חבר יבוא יראה שאתה מגדל צב ואז הוא יגיד מה אתה מיסכן שאתה מגדל צב ואז אתה תגיד מה יש לו בית על הגב
פורסם 2007 ביוני 2318 שנים להסתכל עליו כול היום איך הוא מגיע מנקודה א לנקודה ב. מזכיר קצת בעיות מילוליות
פורסם 2007 ביוני 2318 שנים אני חייב סנאי, באיזה חנות אפשר למצוא אותו??אני מת לשים לו קולר ולטייל איתו עם רצועה. ;D ;D ;D
פורסם 2007 ביוני 2418 שנים להחזיק צבים בשבי זה לא חוקי היום. חוצמזה, הם באמת משעממים והם מחרבנים המון בשביל חיה קטנה והחרא שלהם נורא מסריח ונמרח. בחורף הם גם מתחבאים איפשהו ונרדמים ואתה לא מוצא אותם עד שלא נופל עליהם ארון. קחו לכם חתול או כלב או אוגר או חיה "רגילה". מה אתם צריכים אקזוטיקה? יש חיות שלא נועדו להיות חיות בית בשביל הבידור שלכם בלבד, אנוכיים שכמותכם.
פורסם 2007 ביוני 2418 שנים איפה אפשר לקנות צב? במקום שקונים קצת שכל. אתה נשמע מורה מורה לספורט... למה תחשבו צב זאת חיה ממש מגניבה. אפשר לעשות לו מודינג, חיתוך בשריון ולצבוע אותו, לשים לו לדים מסביב. ואם הוא לא זז תמיד אפשר לעשות אוברקלוק די נמאס לי מהבדיחות אוברקלוק האלה! נשבר לי הז*ן! " אהה בואו נעשה אוברקלוק לנייר טואלט אהאהאה" "בואו נעשה אוברקלוק למלפפון חמוץ " "בואו נעשה אוברקלוק לתחת שלו" די...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.