עבור לתוכן

כמה אתם הולכים להשקיע בהגרלה הגדולה?

בכמה תמלאו טפסים? 1,168 הצבעות

1. 1. בכמה תמלאו טפסים?

• לא קונה, לא משתלם/אין לי כסף/מתחת לגיל 18
    • משאיר פתח למזל, 11 שקל
    • 22-120
    • 131-396
    • 407 ומעלה

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

הגרלת ה-50 מיליון של מפעל הפיס. המינימום זה 2 טבלאות (11 שקל) עם סיכוי זכייה של 1:953,442. הפרס האמיתי ראוי לציין הוא 37.5 מיליון, והפרס השני הוא 3.75 מיליון.

• תגובות 33
  • צפיות 1.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא אשקיע.

פורסם

אני גם מיתחת לגיל 18.

וראיתי אנשים שיש להם מעמד והכל, נותנים את כל הכסף שלהם ובסוף גרים ברחוב רק ביגלל ההימורים האלה.

פורסם

הייתי רוצה שההורים שלי יקנו כרטיס אבל הם לא רציניים.

חבל

פורסם

אני אשקיע בערך 50..

אני גם מיתחת לגיל 18.

וראיתי אנשים שיש להם מעמד והכל, נותנים את כל הכסף שלהם ובסוף גרים ברחוב רק ביגלל ההימורים האלה.

אף אחד לא פשט את הרגל מהגרלת לוטו פעם ב... כשיש 50 מיליון...

פורסם

^^^

נכון, אבל אחרי זה למה לא גם הגרלה פה של 10 ש"ח ושם וככה עד שתיהיה בלי אף שקל, ככה זה כמו סמים, כמובן שלא כולם מכורים אבל אני מכיר אנשים עם מעמד וכבוד על הקרשים היום.

פורסם

זה רק נדמה לי, או שהם העלו את התכיפות של ההגרלה הזאת?

פורסם

^^^

נכון, אבל אחרי זה למה לא גם הגרלה פה של 10 ש"ח ושם וככה עד שתיהיה בלי אף שקל, ככה זה כמו סמים, כמובן שלא כולם מכורים אבל אני מכיר אנשים עם מעמד וכבוד על הקרשים היום.

גם אם תקנה כל שבוע ב42.8 אתה לא תפשוט את הרגל.... ואם כן אז אתה ממש ממש ממש מפגר

פורסם

חח כל שבוע? אני מדבר איתך על אנשים יום יום, בערך איזה 10\20 פעמים מהמרים.

עזבו תחזרו לנושא, מנהלים סליחה על זה!!

פורסם

חוץ מזה שאני מתחת לגיל 18, אני לא אבזבז על זה את הכסף שלי, לא בצורה מכוונת בכל אופן.

במיוחד לא שיחס הזכיה הוא אחד למיליון בערך.

פורסם

חח כל שבוע? אני מדבר איתך על אנשים יום יום, בערך איזה 10\20 פעמים מהמרים.

עזבו תחזרו לנושא, מנהלים סליחה על זה!!

למה שתקנה טופס אם עדיין לא היתה הגרלה?

פורסם

אם היה לי כסף מיותר שהייתי מעוניין להיפטר ממנו הייתי תורם אותו לאיזה עמותה, לא למפעל הפיס

פורסם
  • מחבר

אנשים מוציאים הרבה יותר כסף על קבלת החלטות לא טובה בכל מיני תחומים שזה פשוט מדהים. פה בעיקר קונים את הזכות לחלום במשך שבוע, והסיכויים הריאליים לזכיה ידועים. מבחינה סטטיסטית זה הרבה יותר משתלם מהגרלה ממוצעת של מפעל הפיס, אבל זה עדיין לא מתקרב ל"משחק הוגן". מה שגם שפה זה משחק של "הכל או כלום", ולא כמו בורסה למשל - שהיא הרבה יותר בטוחה כי בכל מקרה היא לא "כלום" ואפילו מבחינה סטטיסטית היא כדאית (מבחינה עולמית ממוצע עולה ב-12% בשנה).

אני מתלבט בכמה למלא. בהגרלות רגילות אני ממלא בבערך 10 שקל רק שהפרס עובר את ה-25 מיליון, ופה זה יותר משתלם - אז אני מניח שאני אוציא בסביבות ה-100 שקל. נראה. ומבחינה רציונלית לא משתלם לשלוח בכלל.

פורסם

אם היה לי כסף מיותר שהייתי מעוניין להיפטר ממנו הייתי תורם אותו לאיזה עמותה, לא למפעל הפיס

מפעל הפיס תורם הרבה לחברה, אל תעשה מהם גנבים.

פורסם
  • מחבר

מפעל הפיס לוקח יותר ממה שהוא נותן, לא סתם ההגרלות מכונות "מס לעניים".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים