פורסם 2007 ביוני 2218 שנים איך זה יתכן שבכל גוש אין איזה לאן פרטי נורמלי אחד מסכן?!?!!אני משתגע מהעניין הזה, זה מטריף אותי!!!יש מצב שיש מקום בתל אביב ואני מכיר אותו?!???
פורסם 2007 ביוני 2218 שנים אתה מתכוון לאן שופ, לא לאן פארטי, נכון?אתה יכול לארגן לבד לאן פארטי.. רק אתמול הייתי באחד עם חברים. מתנחלים אצל מישהו בבית, מביאים מחשבים ומשחקים ברשת כל הלילה.
פורסם 2007 ביוני 2218 שנים יש אחת בחיפה, קוראים אותה virutal park virtualpark.co.il שווה את ה-50 שקל לשעתיים, בדוק
פורסם 2007 ביוני 2218 שנים אני זוכר שפעם במרכז טגור (צפון ת"א) היה לאן שופ בשם "סייבר פלאנט", אני לא בטוח שהם עדיין פתוחים אבל שווה לחפש טל' שלהם.
פורסם 2007 ביוני 2218 שנים יש אחת בחיפה, קוראים אותה virutal park virtualpark.co.il שווה את ה-50 שקל לשעתיים, בדוק אני ראיתי גם כזואתי חנות יש שם מסך LCD עם WII באשדוד באזור י'ב לא רחוק מבנק איגוד !
פורסם 2007 ביוני 2218 שנים יש שם ווי, אבל יש להם סניף רק בחיפה ע"פ מה שהבנתי. אה, ווי זה כיף יואב על איזה סניף אתה מדבר אני התכוונתי שראיתי כזה מקום בעיר שלי באשדוד ;D
פורסם 2007 ביוני 2218 שנים http://virtualpark.co.il/Content.asp?ID=1לא יודע מה יש באשדוד אבל להם יש סניף רק בחיפה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.