פורסם 2007 ביולי 718 שנים עברתי עם הצ'יטים את המשימה השישית. ד"א, תראו את המבוך שלי ושתבינו שבשלב מאה אף מסוק לא נפל... קשה לי להאמין שגם מסך מלא 100% בDCA אדומים היה מוריד את כולם.... מה אתה מצפה? יש לך רק 15 DCA ובלי מקפיאים.
פורסם 2007 ביולי 718 שנים כבר כתבו.... פעם שניה שאתה כותב משהו לא רלוונטי כי אתה לא קוראאלא התגובות שמסבירים?פשוט לא הבנתי משם כלום (והורדתי תתוכנה)בכל מקרה סליחה אם כותב שטויותצריך לעשות חיפוש של הערכים הרלוונטייםכאשר את המספרים צריך להכפיל ב8תתחיל שלב, תבנה וולקןישאר לך 75 זהבתעשה חיפוש לערך 600תבנה עוד 3 וולקניםתראה מי ברשימה ירד ל480זה הכסףתשנה אותו לכמה שבא לך/תקפיא אותוכנ"ל לגבי שאר הפרמטריםאתה צריך את הPROCESS של IEXPLORER (לא EXPLORER) או FIREFOXתלוי באיזה דפדפן אתה משתמשתנסה אולי ערכים אחריםבהתחלה 640 (כי יש לך 80 זהב)תקנה משהו ואז נגיד וולקן) ותחפש 600
פורסם 2007 ביולי 718 שנים לך תדע..יכול להיות שהם פשוט לא מעלים את זה ליוטיוב.בכל מקרה אחרי ששיחקתי עם הצ'טים והגעתי לשלב 95 אני מרויד את הכובע שלי (כפול 100) על אלו שעשו זאת ללא צי'טים..זה פשוט מטורף
פורסם 2007 ביולי 718 שנים מה אתה מצפה? יש לך רק 15 DCA ובלי מקפיאים.הפלזמות האדומות לא חלשות בהרבה מהDCA ומורידות יופי טופי מסוקים...וגם עם מקפיאים וDCAים אדומים בכמויות לא תוריד את כולם... השלב הזה אם הוא נועד איכשהו שיסיימו אותו בלי צ'יטים אז התכוונו שייסימו אותו עם חיים אחד, כנראה שזה חלק מהדיל...
פורסם 2007 ביולי 718 שנים עד שלב 90 פחות או יותר זה סביר (בלי צ'יטים)אח"כ זה מתחיל להיות מטורףיצורים עם 2 מיליון כח... שלא לדבר על שלב 100פשוט אי אפשר לעבור אותו בלי שמטוסים יעברו לצד השניגם אם ממלאים את המסך בDCA אדומים
פורסם 2007 ביולי 818 שנים מה קורה אחרי שלב 100?מישהו יכול בבקשה להעלות תמונות?סתם מעניין אותי...כלום,מחזירים אותך מסך אחורה, איפה שאתה יכול לבחור באחד מששת השלבים, ולמעלה יהיה כתוב לך congratulations בירוק .. וזהו.
פורסם 2007 ביולי 818 שנים כלום,מחזירים אותך מסך אחורה, איפה שאתה יכול לבחור באחד מששת השלבים, ולמעלה יהיה כתוב לך congratulations בירוק .. וזהו.זהו?!אנשים מבזבזים שנים מהחייפ שלהם כדי שיהיה כתוב משהו ירוק למעלה???
פורסם 2007 ביולי 818 שנים הם כנראה תכננו את זה ככה שזה יהיה בלתי אפשרי לעבור את שלב 100, אז הם לא טרחו לעצב מסכי סיום יפים.חבל! :-\
פורסם 2007 ביולי 818 שנים תגידו איזה נשק טוב יש נגד המסוקים האלה ?אני במשימה 5 כרגע(עם הרקע הירוק..)ודיי מסתדר עם Vulcan עד שמגיע גל גדול של מסוקים ><
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.