פורסם 2007 ביולי 618 שנים הגעתי ל-79, מישהו הגיע ליותר מזה? נראה לי הדרך היחידה לפתור את זה זה לתפוס את העובד אינטל הזה ולשאול אותו מצאתי מישהו שעשה כמה דברים מאוד חכמים והגיע ל-93: מה הוא יכול לשפר לדעתכם? אולי אם הוא היה הורג יותר בתוכו היה לו כסף ליותר DCA אולי ICE לפני הDCA והסוניק הי המשפר מאוד את המצב אבל עדיין לא נראה לי הגיוני לגמור את המשחק ככה שימו לב כמה DCA אדומים היו לו בסוף ובקושי עזר (אני ספרתי 12) כן אני הגעתי לרמה 93!!! תראה בדפים קודמים.
פורסם 2007 ביולי 718 שנים אני התייאשתי והגעתי למסקנה if you can t beat them cheat them [attachment deleted by admin]
פורסם 2007 ביולי 718 שנים צריך לעשות חיפוש של הערכים הרלוונטייםכאשר את המספרים צריך להכפיל ב8תתחיל שלב, תבנה וולקןישאר לך 75 זהבתעשה חיפוש לערך 600תבנה עוד 3 וולקניםתראה מי ברשימה ירד ל480זה הכסףתשנה אותו לכמה שבא לך/תקפיא אותוכנ"ל לגבי שאר הפרמטרים
פורסם 2007 ביולי 718 שנים זה נשמע כמו גרסה חדשה לcheatmachine מלפני כמה שנים טובות.לא ידעתי שיש דבר כזה שעובד על פלאש.
פורסם 2007 ביולי 718 שנים זה עובד על PROCESS במקרה שלי, בחרתי את הIEXPLORER.EXE [attachment deleted by admin]
פורסם 2007 ביולי 718 שנים כנראה שלא... הפחת קפץ בערך בשלב 94 , מישהו שם מכשיר שמקצר בחשמל ואין לי כח (וזמן) להתחיל את הכול מהתחלה (כל השלבים נעולים, מערכת הפעלה חדשה משלשום) תנסה בזמנך החופשי
פורסם 2007 ביולי 718 שנים לא נראה לי שאתה צריך לשבת מול המחשב.. תבנה מבוך שלם רק של אדומים ולך תקרא ספר - כשתחזור זה כבר בטח יסיים
פורסם 2007 ביולי 718 שנים אפשר גם יותר קלץ לשים את הערך של הזמן על 1 וכול הגלים יבואו בוא זמנית XDDDD
פורסם 2007 ביולי 718 שנים הלכתי על שיטה מתקדמת יותר לא בניתי כלום, איפסתי את הזמן שכולם יצאו בבת אחת וקיבעתי את החיים שלא ירדו (כנראה שאני יעשה הכול בשביל לא ללמוד ) דרך אגב, אין שלב 7 עריכה:בזמן שכתבתי ראיתי שעוד מישהו הציע את זה great minds think alike [attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.