פורסם 2007 ביוני 2318 שנים ואני יודע שזה קצת מוזר אבל היא גם סקסית בעיני. לא יכול להסביר את זה. Great minds think alike
פורסם 2007 ביוני 2318 שנים כן, את זה די הבנו בעצמנו. הת'רד נקרא: מה אומר הכינוי שלך בפורום... מה זה נראה לך שזה אומר?! :
פורסם 2007 ביוני 2318 שנים NOMIC - כינוי שאמא הדביקה לי... אני רשום במקומות אחרים גם כEagleX וXL ועוד כל מיני וריאציות. חשבתי על eaglex כשנרשמתי לאיזה סימולטור באינטרנט, חיפשתי משהו שיתקשר למטוסים, וגם כNoX.. אותו בחרתי שהייתי באיזה ערוץ של רדיו ביו בישראנט (אל תשאלו). אני משער שלקחתי את זה מהטריילר של NoX שהיה באחד המשחקים של WW
פורסם 2007 ביוני 2318 שנים אני הייתי פעם אביוס - קוראים לי אביה (אני בן) ואני לא זוכר מה הסיסמאוperipushkin - שנה שעברה היה איתי בכיתה מישהו שקוראים לו פארי ופושקין זה ניראה לי משורר ברוסית (אני לא רוסי- הוא רוסי) והיינו קוראים לו ככה בכיתה והוא היה מתעצבן..
פורסם 2007 ביוני 2318 שנים עכבר הסלעים, סתם משהו ששמעתי בעבודה והצחיק אותי.הכינוי המקורי והותיק שלי הוא Freak_Miky, אני משתמש בו כבר לפחות 5 שנים. הכל התחיל לפני כ-5 שנים, כשרציתי לפתוח אתר אינטרנט והייתי צריך למצוא לאתר שם, החלטתי ללכת על "פריק פורטל" ובגלל ששם המשתמש של האינטרנט אצלי הוא miky48 - בחרתי לעצמי שם משתמש לפאנל ניהול האתר "Freak Miky", עם הזמן הוספתי את הקו התחתון באמצע. מאז, כמעט בכל אתר אני Freak_Miky או freakmiky או fmiky.
פורסם 2007 ביוני 2318 שנים PhenomFX= הה אחלה כינוי, מתחלק לשני חלקים כאשר הPHENOM כמובן, זה השם ה2 של THE UNDERTAKER, שאני סוגד לו מאוד!!! RIP לכולם עד הדרך , והPHENOM זה גם המעבדים הבאים של AMD. הFX מציין גרפיקה באיכות גבוהה, גרפיקה לנשמה ומה שזה אינו מסמן זה את הסדרה הכושלת של NVIDIA הידועה בתור ג'יפה FX
פורסם 2007 ביוני 2318 שנים סגן (מיל) - דרגת שחרור מהצבא ...3 אותיות ראשונות של שם המשפחה.בכל סרטי המלחמה צועקים, LT ...וככה היה גם השירות הצבאי שלי.קדימה הסתער , "מכת אש מימין ... בדילוגים קדימה ... לקצר טווח ... אש , אש , אש"
פורסם 2007 ביוני 2318 שנים מחבר סגן (מיל) - דרגת שחרור מהצבא ...3 אותיות ראשונות של שם המשפחה.בכל סרטי המלחמה צועקים, LT ...וככה היה גם השירות הצבאי שלי.קדימה הסתער , "מכת אש מימין ... בדילוגים קדימה ... לקצר טווח ... אש , אש , אש"אויש, אתה מורעלAviko
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.