פורסם 2007 ביוני 2218 שנים מישהו הציע לי פעם את הכינוי ושמתי אותו מאז. היתה תקופה שהשמשי הרבה ב-Winrar ומי שמשתמש בתכנה יודע שיש שם את הכינוי שלי התמונה החדשה שלך פחות יפה מהישנה!
פורסם 2007 ביוני 2218 שנים השם שלי + האות הראשונה של שם המשפחה... אני מוכר גם כ mp3man15, אבל עבר זמנו של הכינוי... יצרתי אותו כדי להרשם לכמה אתרים להורדת MP3 ומאז הוא נשאר... ה-15 היה הגיל (כבר לא )
פורסם 2007 ביוני 2218 שנים מאז שהיה לי אינטרנט היה לי את המייל y_a_n_i_k@yahoo.com ומאז אני משתמש בו ככינוי... וכמובן שזה השם שלי, יאן.
פורסם 2007 ביוני 2218 שנים פלצבומונח רפואי (תבדקו בויקי יש ערך עלזה )מזה שלוש שנים זה הניק שלי במסנג'ר...פלסבו- תמיסת מי מלח, תרופת דמה. והכינוי שלי- פיקאצ'ו חשאי, ביצ'ז!יצרתי את הכינוי בגיל 9 שפתחתי אייסיקיו, והוא בלעדי לי P: חפשו בגוגל D:
פורסם 2007 ביוני 2218 שנים Pika The name pika (archaically spelled pica) is used for any member of the Ochotonidae, a family within the order of lagomorphs, which also includes the Leporidae (rabbits and hares). One genus, Ochotona, is recognised within the family, and it includes 30 species. Pikas are also called rock rabbits or coneys. It is also known as the "whistling hare" due to its high-pitched alarm call when diving into its burrow. The pika may look like a hamster, but is actually a cousin of the rabbit. The name "pika" appears to be derived from the Tungus "piika", or perhaps from the Russian "pikat'", to squeak. In the United States the pronunciation of the name is usually altered from to , probably due to the spelling. תמיד נחמד ללמוד דברים חדשים
פורסם 2007 ביוני 2218 שנים מאז שהיה לי אינטרנט היה לי את המייל y_a_n_i_k@yahoo.com ומאז אני משתמש בו ככינוי... וכמובן שזה השם שלי, יאן.לחבר של אחי הגדול יש חבר שקוראים לו יאן. למדת ברנה קאסן?
פורסם 2007 ביוני 2218 שנים פלסבו- תמיסת מי מלח, תרופת דמה. והכינוי שלי- פיקאצ'ו חשאי, ביצ'ז!יצרתי את הכינוי בגיל 9 שפתחתי אייסיקיו, והוא בלעדי לי P: חפשו בגוגל D:http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7%A4%D7%A7%D7%98_%D7%94%D7%A4%D7%9C%D7%A6%D7%91%D7%95
פורסם 2007 ביוני 2218 שנים אם תרשמו את שלי על המקלדת תגלו ש - N = מ A = ש V = ה שזה השם שלי ו K= ל שזה ההתחלה של שם המשפחה, ה- 2 שז סתם רציתי מסםר אחרי השם
פורסם 2007 ביוני 2218 שנים תאמת..במשפחה קוראים לי 10 .... כל הזמן... אז אני sagi10 תריצו בגוגל....יש בעלות !
פורסם 2007 ביוני 2218 שנים שם פרטי_שתי אותיות ראשונות של שם המשפחה.ככה זה מאז שיצרץי את חשבון האינטרנט הראשון שלי (ISDN) וזה פשוט נשאר וכמעט בכל פורום/אתר שצריך להרשם אני נרשם אם השם הזה
פורסם 2007 ביוני 2218 שנים אהבתי את המשמעות של המילה..."ע?ל-ט?ב?ע?י, ששייך או קשור לתחום שמעבר לחוקי הטבע הידועים ומעבר ליכולת ההסבר המדעי"
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.