עבור לתוכן

הארדיסק לוהט

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

איך זה יכול להיות שהארדיסק אחד נע על ה 35-36 והשני על 40-42 אני לא מבין

פורסם

ככל שהנפח גדול יותר ככה הוא יותר חם, אם היה לו דיסק של 500 גיגה, אני מניח שהוא היה על 50 מעלות בכיף (כמובן שזה תלוי דגם וכונן ובלה בלה)

פורסם
  • מחבר

טוב,

ההארדיסק שלי עזב את התחום הבטוח של ה 40-41 ועבר לטווח של 44-45.

איזה אפשרויות קירור יש לי להארדיסק?

פורסם

טוב אני ממש לא מבין למה כולם נכנסים לפארנויות בגלל הטמפרטורות של ההארדיסקים שלכם.

40 ומשהו מעלות זה כלום!

שכל אחד פשוט יבדוק באתר של היצרן שלו מה הטמפרטורה המקסימלית של ההארד דיסק שלו לפני שהוא הולך לייצר סופות טורנדו בתוך המארז שלו סתם בלי סיבה.

ההארד דיסק שלי עובד גם על 44 מעלות כבר כמעט שנתיים, והמחשב כמעט כל הזמן דולק, ועדיין לא נדפק לי SECTOR אחד בהארד דיסק.

פורסם

עכשיו ההארדיסק שלי הוא ב38.. זה כנראה בהתאם לזמנים ביום ביחס לטמפ'...

פורסם

שמע עשה מה שאני עושה אני יש לי 2 הארד דיסקים אחד של המערכת שזה 40 גיגה ורחד 160 לסרטים משחקים וכדומה אז אני מרחיק

הארד דיסק מפרץ אחד מהשני ושם בינייהם מאוורר 120 מ"מ שכיוון הרוח הוא לכיוון הדיסק של המערכת שלמרות הגודל שלו עובד יותר

קשה וכתוצאה מכך יותר מתחמם אז ככה יותא שהמאוורר שואב "דרך" ההרד דיסק של ה-160 גיגה שמתחמם פחות אויר וזורק אותו אל ההארד דיסק

של המערכת שמתחממם יותר וכתוצאה מכך שנייהם מקבלים קירור אופטימלי שמשאיר אותם בבערך אותה טמפ'

*רק העיקר שיהייה לפחות סנטימטר אחד בין ההארד דיסק למאוורר שיכנב אויר ויצא משניי הכויוונים

(ואפשר לקחת אפילו שניי מפרצים רווח) ואפילו ולהשתמש ככה באפילו יותר ממאוורר אחד והארד דיסק אחד

בהצלחה בהנחה שאתה מנסה

פורסם

אני חשבתי ש33 זה הרבה להארד דיסק ;D

כנראה שלי במצב טוב...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים