עבור לתוכן

מישהו יודע אולי איך בvobsub או דרך הffdshow אפשר להוריד את התרגום מתחת לסרט?

Featured Replies

פורסם

ולא שיהיה על הסרט?...בbsplayer תמיד התרגום מתחת לסרט אבל התוכנה עושה לי בעיות עכשיו ...ואני משתמש בzoom player אז התרגום הוא רק דרך הvobsub או ffdshow...מישהו יודע?

תודה...

פורסם

אה??

מזה מתחת לסרט? שלא יראו אותו?

בכל אופן, אם זה סרט עם כתוביות טמועות אף תוכנה לא תוכל לסדר לך את זה

פורסם

אני מניח שהוא מתכוון על הפס השחור שנוצר עקב יחסים שונים בין המסך לסרט.

פורסם

זה דרך ה VOBSUB, תיכנס ל CONFIGURE ותסמן את ה OVERRIDE PLACEMENT ואז תשחק עם המספרים....

יש מבין?

פורסם
  • מחבר

פשוט מאוד שהתרגום יהיה מתחת לסרט איפה ש'שחור'...

אחי שיחקתי שמה עם זה אבל התרגום לא יורד לחלק השחור אלה כשהוא יוצא מהגבולות של הסרט התרגום פשוט "נבלע" ונעלם...

פורסם

בגדול אי אפשר.

VobSub/VSFilter בגדול מעבד תמונה, הוא ממיר את הטקסט לתמונה ומדביק אותו על הוידאו המקורי, מן הסתם הוא לא יכול לעבד תמונה מחוץ לשטח הסרט המקורי שם בדיוק נמצאות השוליים השחורות.

מה שאתה כן יכול לעשות זה טריק מאוד פשוט כדי להוסיף שוליים שחורות שיהיו חלק מהסרט עצמו. תכנס להגדרות של ffdshow, לך ל-Resize & aspect, תסמן בוי למעלה את Resize, ציין לו גודל מסוים גדול יותר מהרזולוציה המקורית האנכית של הסרט (נגיד אם יש לך ב-640x272 תכתוב 640x304) רק בכפולות של 16 וכמובן לא להוסיף מעט מדי כדי שיהיה מקום לכתוביות. דבר אחרון: תדאג שלמטה יהיה מסומן Keep original aspect ratio. זה יוסיף לך שוליים ואז הכתוביות יכנסו עליהן. כמובן שאם אתה לאמרוצה מהתוצאה אתה תמיד יכול לשנות את הרזולוציה שהכנסתץ

פורסם

בBSPLAYER יש אפשרות להורדת והעלאת הכתוביות (אם אתה מוסיף אותן רגיל)

פשוט תלחץ שיפט ולמעלה\למטה.

פורסם
  • מחבר

תודה אנשים אבל הצלחתי לסדר תבעייה שהייתה לי בbsplayer ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים