פורסם 2007 ביוני 2218 שנים Dell 2007WFPבדקתי סוג פאנל שהוא RT803 לשמחתי לאחר שהבתני פה בפורום שזה פאנל SIPS המיוחל!!בדקתי את ה-REV לשמחתי A04לגבי פיקסלים שרופים בדקתי עם CheckeMON,ו-DPB,לשמחתי ברוך השם 0 חברה (פיקסל שרוף זוהי נקודה שתקועה במסך ולא משתנה לא משנה מה נעשה אמת ? )עכשיו יש לי שאלה עליכם חברה בנוגע למשחקים כרגע לבנתיים יש לי כרטיס מסך GeForce 6200 256mbהשאלה שלי איך מה אני צריך לעשות עלמנת שיתמוך במשחקים עם מסך זה!!!!
פורסם 2007 ביוני 2218 שנים מה שאתה צריך זה להחליף את הכרטיס הזה.. לקנות כרטיס יותר רציני.. מה התקציב שלך לכרטיס מסך ולפי זה נידע מה להמליץ לך? הכרטיס שיש לך הוא מאוד חלש.
פורסם 2007 ביוני 2218 שנים נראה לי שאפשר לפתוח לו צינורות ולהפוך אותו ל6600רק שאני לא זוכר איפה קראתי את זה ***מחפש***אם זה נכון אז תוכל להפוך אותו ל-6600 ולהשתמש בו עד שתחליף לכרטיס חזק יותר.מומלץ להחליף כרטיס אך זאת שאלה של "אם התקציב מאפשר".
פורסם 2007 ביוני 2218 שנים קח חולצה 100 אחוז כותנה תרטיב אותה קצת אבל שלא תטפטף רק שתהיה לחה...מה עשית עליו?
פורסם 2007 ביוני 2218 שנים מחבר לא יודע יש 3 סימני אצבעות שאותם הייתי רוצה לנקות . תגיד לי בבקשה למסך זה אין חומר ציפויי ? העשויי להיפגע ? ועם כן הדרך שלך אני מבין בטוחה ?
פורסם 2007 ביוני 2218 שנים לא יודע יש 3 סימני אצבעות שאותם הייתי רוצה לנקות . תגיד לי בבקשה למסך זה אין חומר ציפויי ? העשויי להיפגע ? ועם כן הדרך שלך אני מבין בטוחה ?כן כן בטוחה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.