פורסם 2007 ביוני 2118 שנים וואלה... איזה קטע, גם חייזרים מענטזים. מעניין אם גם הם מאזינים לסמיר שוקרי.
פורסם 2007 ביוני 2118 שנים אם זה לא מפוברק אז זה איזה חתיחה ארוכה שהתפרקה : מהחללית ועפה בחלל ובגלל האיכות ירודה של הווידוא זה נראה כמו תולעת. בכל מקרה זה דעה שלי.
פורסם 2007 ביוני 2118 שנים אם זה לא מפוברק אז זה איזה חתיחה ארוכה שהתפרקה : מהחללית ועפה בחלל ובגלל האיכות ירודה של הווידוא זה נראה כמו תולעת. בכל מקרה זה דעה שלי. אבל מה האורות האלה שטסים במהירות? :errrr:
פורסם 2007 ביוני 2118 שנים LOL... אתה צריך לראות מה נצפה בכנסת... ^^זה תולעת! מה שרואים בסרטון זה ג'אנק שמרחף במסלול קבוע (מסתובב סביב עצמו ונע כלפי מטה) אבל מה האורות האלה שטסים במהירות? :errrr: שוב שכחת תרופות? :
פורסם 2007 ביוני 2118 שנים זה סתם חתיכת פסולת כיאילו בחיים לא ראיתם חתיכת זבל ברחוב איזה התרגשות?!?!??!?!?!?!?!?!
פורסם 2007 ביוני 2118 שנים IG- תסתכל טוב בצד שמאל למעלה... רואים אור זז ומהבהב לפעמיםכן... ראיתי עכשיו... עדין זה יכול להיות מליון דברים חוץ מעב"מ...
פורסם 2007 ביוני 2118 שנים כן... ראיתי עכשיו... עדין זה יכול להיות מליון דברים חוץ מעב"מ...מישהו אמר שזה עבמ?
פורסם 2007 ביוני 2118 שנים ל'דע, עזובת'י, ת'ראד על עבמים, מדברים על אורות לא מזוהים... על מה עוד רצית שאני אחשוב
פורסם 2007 ביוני 2118 שנים זה משנה אם היו אורות או לא?אתם באמת חושבים שלו עב"מים/חייזרים?, אני בטוח שלא.אז יאללה, end of story.
פורסם 2007 ביוני 2218 שנים יתכן מאוד שזה עב"מ- עצם בלתי מזוהה. זה שאנחנו לא יודעים לזהות אותו לא אומר שמדובר בחוצנים.
פורסם 2007 ביוני 2218 שנים בולשיטטטט אין מצב שזה חייזרים....נאסא האלה שיהיו בריאים...NASA = NEED ANOTHER SEVEN ASTRONAUT
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.