פורסם 2007 ביוני 2118 שנים יש לי בעיה שהמערכת הפעלה עולה היא קופאת לשניה ויש ציפצופים מהלוח רצופים 2 - 3 שניות ואז המחשב עולה רגיל ועובד רגיללמה זה ?למה יש ציפצופים מהלוח ???איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת ?
פורסם 2007 ביוני 2118 שנים צפצופים מהלוח בד"כ נובעים מבעיות עם הזיכרונות.איזה לוח יש לך, ואיזה צפצופים יש (לדוג': קצר, קצר, ארוך, קצר...)? אתה יכול לבדוק בחוברת של הלוח אם מה זה אומר...תבדוק שהזכרונות יושבים טוב במקום.ותשנה את הכותרת לאחת נורמאלית.
פורסם 2007 ביוני 2118 שנים על פיה הבעיה נראית פשוטה.השאלה היא כמה פז"מ צריך ע"מ לענות? (הייתי עונה, אבל רציתי לבדוק אם הפז"מ שלי מספיק)
פורסם 2007 ביוני 2118 שנים על פיה הבעיה נראית פשוטה.השאלה היא כמה פז"מ צריך ע"מ לענות? (הייתי עונה, אבל רציתי לבדוק אם הפז"מ שלי מספיק)מצטרף לשאלה ??
פורסם 2007 ביוני 2118 שנים מחבר הציפצוף מתחיל שהמערכת ההפעלה עולה שרשום WINDOWS XP ואחרי שכל התוכנות עולות מהזיכרון זה מספיקשמתי לב שזה קורה שיש "עומס" על המחשב שהוא חושב ומעבד נתונים .ואם הזיכרון לא היה יושב טוב איך המחשב עולה ?אני דווקא חושד בכונן הקשיח / זיכרון .
פורסם 2007 ביוני 2118 שנים תבדוק בביוס את המהירות של המאוורר של המעבד ותשנה כבר את הכותרת המעצבנת הזו.
פורסם 2007 ביוני 2118 שנים טמפרטורה קצת גבוהה. איזה מעבד יש לך? תנסה לבטל את המעקב אחרי מאוורר המעבד והטמפרטורה שלו בביוס ותראה אם הציפצופים יפסיקו
פורסם 2007 ביוני 2118 שנים מחבר באתר היצרן של AMD רשום מ 50 עד 72 מעלות .ניקיתי את המעבד מרחתי מחדש משחה טרמית וכלום אותו דבר המעלות לא יורדות .יש לי גוף קירור BOX .
פורסם 2007 ביוני 2118 שנים תנסה לבטל את המעקב אחרי מאוורר המעבד והטמפרטורה שלו בביוס ותראה אם הציפצופים יפסיקותנסה את זה ונראה אם נוכל לשלול בעיית דיווח טמפרטורה\מהירות מאוורר לא תקינה.
פורסם 2007 ביוני 2118 שנים אם הצפצופים בתדר גבוה , ומופיעים רק כשיש פעילות בדיסק הקשיח , הבעיה היא בלוח . שים לוח זהה ותווכח שהבעיה נעלמה .
פורסם 2007 ביוני 2218 שנים מחבר החלפתי לוח החלפתי אפילו מעבד אותו דבר .החלפתי ספק כח , בדקתי את הזיכרון ב MEM TEST תקיןנשאר רק כונן קשיח שמתי לב שבמאמץ המחשב נתקע זה קרה לי גם עם האתלון 4000*2 .שאני מעבר קובץ מתיקיה לתיקיה לפעמים זה זז ממש לאט אני כמעט בטוח שזה הכונן הקשיח
פורסם 2007 ביוני 2218 שנים היות שלא נשאר יותר מדי אפשרויות תנסה להחליף זכרון (למרות שהMEMTEST תקין) וכמוצא אחרון - תחליף את הPC SPEAKER ותראהאם הוא לא מקצר בטעות.
פורסם 2007 ביוני 2218 שנים כנראה שבאמת ה-HDD עושה את הבעיות...תנסה לקחת הארד דיסק אחר מחבר או משהו שכבר מותקנת עליו מערכת הפעלה שעובדת בטוח בלי צפצופים ונסה לשים אצלך...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.