עבור לתוכן

רכב ליסינג..

Featured Replies

פורסם

מגאן לא מהנה לנהיגה ולא ספורטיבית בגרוש

פורסם

מגאן לא מהנה לנהיגה ולא ספורטיבית בגרוש

גם המאזדה 3 היא לא מקלארן F1

המגאן היא תמורה די טובה, אבל אני הייתי הולך על הC4 למרות הAL4 שמנסה ללמוד מה אתה עושה... יש אפשרות לידני אם זה כל כך מפריע, אבל ללא ספק הC4 עדיפה בהרבה על המאזדה3, גם ב307 אופציה לא רעה

פורסם

לC4 יש בעית אמינות ,לא הכי אמינה שיש.

הוא ביקש רכב שמהנה לנהיגה,המאזדה 3 למרות כל החסרונות שלה,מבין כל הרכבים בקבוצה 2 היא הכי נוטה לספורטיביות,עד כמה שרכב משפחה יכול להיות ספורטיבי.

פורסם

הוא ביקש רכב שמהנה לנהיגה,המאזדה 3 למרות כל החסרונות שלה,מבין כל הרכבים בקבוצה 2 היא הכי נוטה לספורטיביות,עד כמה שרכב משפחה יכול להיות ספורטיבי.

זה לא צריך לעניין אותו במיוחד. חברת הליסינג אחראית לתחזוקת הרכב ומחוייבים עפ"י החוזה לספק רכב חלופי.

פורסם

נגמרו הטיעונים הרציניים אז אתה עובר לFUD?

פורסם

תחפש long term test של הרכב,מגזין CAR אני חושב ,כתבו שהרכב טוב והכול,רק חבל שהתפרק אחרי שנה.

פורסם

מנסיוני המר (הייתה לי מאזדה ופוקוס ולחברים יש את השאר):

פורד פוקוס - מאוד מרווחת אבל לא סוחבת (בצורה קיצונית) מתאימה למשפחות

מאזדה 3 - מצועצעת למדי אבל עושה את העבודה.

טויוטה קורולה הישנה - רכב מעולה מכל הבחינות, לחדשה יש גיר חצי אוטומטי שהבנתי שזה מאוד מעצבן

מגאן - רכב נוח מאוד ודווקא לא רע בביצועים אבל חבר שלי כל שני וחמישי צריך לשים אותו לאיזה תיקון בליסינג (בעיה עם המחשב של הרכב אפילו הייתה לו שכיבתה את הרכב באמצע הנסיעה)

C4 אני לא מכיר

פורסם

גם המאזדה 3 היא לא מקלארן F1

המגאן היא תמורה די טובה, אבל אני הייתי הולך על הC4 למרות הAL4 שמנסה ללמוד מה אתה עושה... יש אפשרות לידני אם זה כל כך מפריע, אבל ללא ספק הC4 עדיפה בהרבה על המאזדה3, גם ב307 אופציה לא רעה

יש הבדל בין מכונית עם נטיות ספורטיביות יחסית לסגמנט, וכאלה בלי נטיות ספורטיביות

המגאן שייכת לקבוצה השנייה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים