פורסם 2007 ביוני 2118 שנים ה X מחובר לבד לשער NAND.....תגיד מה לימדו אותך כל השנה ?!!?!?!? זה הדבר הכי קל שיששאלה 7 צעקה אל תגעו בי כי הפתרון שלה זה 1.לכן ויתרתי על השאלה הזאת בגלל שלא הייתי בטוח אם אני צודק או לא.שאלה 4 למרות שהפרתון שלה יכול להכשיל הייתה ממש קלה וצדקתי בה ....יצא לי c(A xnor B) + c xor d
פורסם 2007 ביוני 2118 שנים מחבר נכון דן נו?! אתה מתעלם ממני? : כמה אתה חושב יורידו לי על הטעות הזו של הMSB (כדי להבין על מה אני מדבר תקרא הודעות קודמות )
פורסם 2007 ביוני 2118 שנים גם אני התבלבלתי בזה בהתחלה וורק אחרי דקה שמתי לב לטעות ......נראה לי שיורידו קצת פחות מחצי מהנקודות ....חחח מאיפה לי לדעת מה אני בוחן??
פורסם 2007 ביוני 2118 שנים מחבר זה שערים מה שרואים בתמונה? כמו IF או OR בתכנות? אם כן, זה ממש קל! כן שערים. לא לא בדיוק. לול ,זה אומר שצדקתה רק ב א אז תקבל 6 נקודות מתוך (?)25 זהו, שאם מקבלים את זה כטעות נגררת אז אני אקבל את רוב הנקודות, אבל אם לא אז.. :'( :'(
פורסם 2007 ביוני 2118 שנים כן שערים.לא לא בדיוק.זהו, שאם מקבלים את זה כטעות נגררת אז אני אקבל את רוב הנקודות, אבל אם לא אז.. :'( :'(אני חושב שמקבלים את זה כטעות נגררת..אין מצב שלא תקבל נקודות על המשך הפיתרון שלך.לפי דעתי יתנו לך קצת יותר מחצי מהנקודות.לבורים שבינינו(ובעיקר לי), מישהו יכול להסביר מה זה מיתוג?http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7%99%D7%AA%D7%95%D7%92
פורסם 2007 ביוני 2118 שנים לא יודע.....אחותי אמרה לי שיהיה באינטרנטאני מוגש על 95 אז אם אני מקבל 100 יהיה לי 97.5 סופי
פורסם 2007 ביוני 2118 שנים מה קרה לכם? שאלה 7 הייתה אחת הקלות.וכן התשובה הייתה 1.הלך מצויין בגרות ממש קלה(למרות שהבנתי ששנה שעברה הייתה עוד יותר קלה!).
פורסם 2007 ביוני 2118 שנים מחבר העלתי את הפיתרון שלי, בלי קיצורים והסברים מהצד בשביל שזה יהיה ברור [attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.