פורסם 2007 ביוני 2118 שנים איך היה לכם? אני מוגש על 100. הבגרות הייתה ממש בדיחה, עשיתי את 1, 2, 3, 4. שאלות ממש ממש קלות סיימתי את הבגרות תוך 30 דקות ;D אם אני לא מקבל 100 זו תהיה סנסציה!
פורסם 2007 ביוני 2118 שנים מיתוג זו אחת הבגרויות הקלות ביותר אני עשיתי אתזה לפני 3 שנים עוד לפני הרפורמה...אחרי הרפורמה זה בכלל נהייה בדיחה.שיהייה בהצלחה :]
פורסם 2007 ביוני 2118 שנים מחבר אתה נבהל מזה? : לדעתי זו אחת הבגרויות הקלות ביותר שיש למשרד החינוך להציע :-X ולעזאזל שאלה 2 טעיתי :'( :'( מרוב התלהבות שזה קל עשיתי את F1 כMSB :'( כמה יכולים להוריד על זה? -- מישהו יודע היכן ניתן למצוא פתרונות?
פורסם 2007 ביוני 2118 שנים היה כל כך קל שזה לא יאמן.....פתרתי את כל התרגילים בחצי שעה ובחרתי בסוף את 1,2,4 ו5.......ואחרי זה פשוט בדקתי את עצמי מליון פעם ....וכשנמאס יצאתישאלה 7 צעקה - " אל תגעו בי "....
פורסם 2007 ביוני 2118 שנים מחבר כ-ל הבגרות קלה! :'( :'(דן כמה אתה חושב יורידו לי על הטעות של הMSB? :-\
פורסם 2007 ביוני 2118 שנים לי זה נראה קשה (כיתה ח', *תיקון* היום כבר כיתה ט'!).טכ"ם אני יודע כמעט את כל החומר אז יהיה לי ממש קל (אבל גם משעמם.).איך פותרים דברים כאלה בכלל?
פורסם 2007 ביוני 2118 שנים שאלה 7 צעקה - " אל תגעו בי ".... lmao. השאלה הזאת הצילה אותי..פתרתי 3 שאלות ואני לא יודע מונים אז פתרתי אותה מה כבר צריך לעשות ? לצייר שערים ולשחק עם הגגות
פורסם 2007 ביוני 2118 שנים מחבר אני יודע את כ-ל החומר של הספרתיות =| (ואני יודע אותו מעולה, והכל בעיקר ליאור שעזר לי להבין וללמוד את זה (לא הייתי בשיעורים האלה בגלל בגרויות חורף) ) גם מרבבים, מפלגים וכו' (תודה ליאור ) אני לא מאמין על עצמי, איך לעזאזל פישלתי עם הMSB? :'( איכזבתי את עצמי :'(
פורסם 2007 ביוני 2118 שנים אז מה יוצא פה? כי פעם אחת יש NAND ואז NOR :-[ אז לא רציתי לטעות ועזבתי את זה
פורסם 2007 ביוני 2118 שנים נו באמת אז למה הם שמו שערים שונים טוב בכל מיקרה למי יש כח לעשות את סעיף ב ..מפת קרנו rulez
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.