פורסם 2007 ביוני 2018 שנים קודם כל מסך מדהים!! וגם יש לי פאנל RT803 .א. איך עושים הגדרות למסך? כולה חיברתי אותו ועדכנתי דרייברים של הכרטיס מסך איך אני יודע מה להגדיר בכלל? האם צריך?ב. יש כאלה בפאנל מספרים 1 2 3 4 וזה מופיע לי על 2 מה זה אומר ומה זה המספרים האלה?ג. איך משנים את התצוגה לתצוגת משחקים/סרטים אם יש כזה דבר בכלל כמו שיש את הכפתור הזה שמהביר את המסך או מגדיל את הרזולוציה כמו שיש במסכי ה MAG הישניםד. בטעות דפקתי את הכבל הכחול של ה VGA שניסיתי להוציא אותו ולחבר את הכבל הלבן של ה DVI-D האם זה משנה?ה. איך עושים תצוגה אנכית כשמסובבים את המסך?תודה!
פורסם 2007 ביוני 2018 שנים א. אני שיניתי משו ממש קטן, תחפור קצת - אני לא בדיוק זוכר.ב. המספרים בפאנל הם המיספור של החיבורים (לדוגמא: VGA זה חיבור מס' 1, קומפוננט זה חיבור מס' 3...).ג. אני לא ראיתי כזה דבר ולדעתי זה דפוק ביותר.ד. זה מעולה, ה-DVI איכותי יותר.ה. זה דרך הדרייברים של הכרטיס מסך שלך, אני יודע איך עושים את זה ב-Ati.ו.. תתחדש - מסך מדהים!!
פורסם 2007 ביוני 2418 שנים האם קיבלתה את המסך עם הכבל הכחול של ה VGA מחובר כבר???לא זוכר אחי... מצטער.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.