עבור לתוכן

מחפש פתרון לכאבים ברגליים עקב עמידה ממושכת בעבודה

Featured Replies

פורסם

זה מאוד תלוי במבנה כף הרגל שלו.

קרא פה http://www.shvoong.co.il/secondLevel/all_articles1.asp?id=1190

על בחירת נעל ריצה

אני מאמינה שזה רלוונטי לכל מצב.

חוצמזה, איפה בעיקר הכאבים שלך? בכל הרגליים? בכפות הרגליים? ברכיים?

פורסם

שנים במלצרות עבדתי..i say--> תתרגל... בינתיים תתאפק.

פורסם
  • מחבר

הכאבים בעיקר בכף הרגל, אחרי עמידה ממושכת (וזה לא עוזר שאני מתחיל לעשות מתיחות, לזוז או לקפוץ).

חשוב לציין שאני לא הולך ממקום למקום, רוב הזמן אני פשוט עומד במקום!

פורסם

תעביר משקל מרגל לרגל, דבר אחד טוב ייצא לך מזה הטירונות תיהיה קלילה...

פורסם

גם לי יש את הבעיה. שמתי לב שאם אני לובשת מגפים דמוי צבאיות, עם סוליה אורטופדית, כואב לי פחות מאשר נעל ספורט או נעל שטוחה.

מה כן, זה לא מוריד מהלחץ על המפרקים והשרירים. מדיי פעם אני פשוט מתיישבת לישיבת צפרדע וקמה או מעבירה משקל מרגל לרגל. חכה חכה, הרגליים זאת רק ההתחלה, אח"כ גם הגב יתחיל לכאוב וככל שאתה יותר גבוהה, כך זה יותר גרוע. זה דווקא בגלל שאתה עומד במקום. כשאתה הולך מרכז הכבידה שלך זז והמשקל נשען כל פעם על נקודה אחרת לזמן מאד קצר. לעמוד ככה כמו ז** שעות על גבי שעות זה לא בריא - בגלל זה הוציאו את חוק הקופאיות, שמחייב את בעלי המקום לספק את הקופאי/ת בכסא. היי, אפילו משמר המלכה מתחלפים כל שעתיים אחרי העמידה, אין סיבה שלא יתנו לך "להתנער".

פורסם
  • מחבר

להעביר משקל מרגל לרגל זה לא רעיון הכי טוב, מכיוון שאז אני מרגיש עוד יותר לחץ עם הזמן.

אני מנסה לשבת לפעמים כשיש זמן, וכן - לקראת אמצע-סוף היום היום מתחיל לכאוב החלק האחורי של הצוואר.

פורסם

לדעתי אתה צריך ללכת לאורטופד שיתאים לך מדרסים מותאמים אישית. אל תקנה סתם מדרסים כי יש כל מיני אנומליות לכף רגל כמו בכתבה ששמתי קודם.

זה פותר הרבה בעיות, מדרסים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים