פורסם 2007 ביוני 2018 שנים התחיל החופש לפני הגיוס, אז התחלתי לחפש עבודה ומצאתי אותה בתל-בר (מכבסה לבתי חולים). אני עובד באגף שבו צריך לעמוד ולעבוד כל הזמן, מ-6:30 ועד 15:30 או מאוחר יותר (8 שעות לפחות) והרגליים פשוט לא עומדות בלחץ, עבדתי 4 ימים רצופים. בשלושת הימים הראשונים עבדתי בנעליים פשוטות וישנות, היום עבדתי עם נעלי נייקי.השאלה היא, האם המצב הזה הגיוני? האם כולם ככה? אולי משהו עם הרגליים שלי? האם כדאי לקנות נעליים לעבודה? מה עם קרוקס?
פורסם 2007 ביוני 2018 שנים מחבר תקשיבו, צריך להחליף את השם מ"כללי" ל"קופת חולים מקוונת" זה לא יפתור את הבעיה שלי, חבר.
פורסם 2007 ביוני 2018 שנים גם לי הייתה את אותה בעיה, אבל אני היתרגלתי לזה תוך כמה ימים, אם אתה לא מתרגל נסה להחליף נעלים ליותר נוחות.ודרך אגב איפה הכאב?
פורסם 2007 ביוני 2018 שנים למה אתה לא יכול לעשות את מה שאתה עושה בישיבה?ותנסה להישען על דברים, זה יעזור.
פורסם 2007 ביוני 2018 שנים אין לך מה לדאוג , תוך כמה ימים הגוף/רגלים שלך יתחזקו ולא יהיה לך קשה .אבל תנעל נעלים נוחות .ד"א תקח איתך mp3 לעבודה . זה יעביר לך את היום בסבבה .
פורסם 2007 ביוני 2018 שנים מחבר אין לך מה לדאוג , תוך כמה ימים הגוף/רגלים שלך יתחזקו ולא יהיה לך קשה .אבל תנעל נעלים נוחות .ד"א תקח איתך mp3 לעבודה . זה יעביר לך את היום בסבבה . כן, ברור שאני לוקח. בכל מקרה, העבודה פשוט משעממת - אותה פעולה ובלי הפסקה, חם והמזגן בקושי מורגש אם עובד.
פורסם 2007 ביוני 2018 שנים כן , אחי , אני מכיר את זה , יש עבודות מעצבנות . פעם הלכתי לעבוד במפעל , ומרוב שהעבודה היתה מתסכלת פשוט הלכתי לבית באמצע היום .
פורסם 2007 ביוני 2018 שנים אין מה לעשות תוך כמה ימים הגוף יתרגל לזה אץה תראה כשתחזור יום ראשון לעבודה אחרי המנוחה בשבת הגוף כבר לא יזיז לו ותוכל לעשות אפילו שעות נוספותרק הדבר הכי מומלץ הוא נעליים טובות במיוחד NEW BALANCE מתוך נסיון של שנים במלצרות אין עליהן אומנם יקרות אבל מצילות
פורסם 2007 ביוני 2018 שנים תראה, אין לך ממש מה לעשות חוץ מלקנות נעליים בסגנון של אסיקס או פשוט לחכות עד שהגוף יתרגל..
פורסם 2007 ביוני 2018 שנים נעל נעליים נוחות כפי שהומלץ כאן, וחכה בסבלנות עד שתתרגל, או שתחפש עבודה אחרת.
פורסם 2007 ביוני 2018 שנים אין מה לעשות תוך כמה ימים הגוף יתרגל לזה אץה תראה כשתחזור יום ראשון לעבודה אחרי המנוחה בשבת הגוף כבר לא יזיז לו ותוכל לעשות אפילו שעות נוספותרק הדבר הכי מומלץ הוא נעליים טובות במיוחד NEW BALANCE מתוך נסיון של שנים במלצרות אין עליהן אומנם יקרות אבל מצילותכמה שזה נכון.שמעתי מהרבה אנשים שהיו מלצרים שאי-אפשר בלי נעלי NEW BALANCE.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.