פורסם 2007 ביוני 2018 שנים יש ביהדות מונחים לכל מיני סוגי בני אדם :גאוותן , עניו ,כעסן ,קפדן , בעלי לשון הרע , ליצים ..... איך קוראים לבן אדם שנכנס לתוך החיים , כלומר שאומר לך מה לעשות על כל פסיק . ולא נותן חופש בחירה ... ואם תגידו למה אני שואל? כי אני עובד עם אחת כזאת אפשר לקרוא לה חטטנית או שתלטנית אבל אני מחפש מונח מהיהדות כדי לראות מה אמרו חז"ל על בן אדם כזה .
פורסם 2007 ביוני 2018 שנים יש מושג שאתה בהחלט יכול להשתמש בו אם כי לא נאמר על כזאת סיטואציה ממש: "לרדת לחיים של מישהו" או טרחנית.אבל האמת שלי זה נשמע כמו פולניה.רב, זו סתם השמצה. וכי בפורום הזה אנשים מזיזים יד או רגל בלי להתייעץ קודם עם מומחים מתחומים שונים? רב הוא מומחה לתורת חיים. ואגב, התורה לא מחייבת להתייעץ עם רב על כל צעד ושעל, אלא כדי להתיר את הספקות.
פורסם 2007 ביוני 2018 שנים יש ביהדות מונחים לכל מיני סוגי בני אדם :גאוותן , עניו ,כעסן ,קפדן , בעלי לשון הרע , ליצים ..... איך קוראים לבן אדם שנכנס לתוך החיים , כלומר שאומר לך מה לעשות על כל פסיק . ולא נותן חופש בחירה ... ואם תגידו למה אני שואל? כי אני עובד עם אחת כזאת אפשר לקרוא לה חטטנית או שתלטנית אבל אני מחפש מונח מהיהדות כדי לראות מה אמרו חז"ל על בן אדם כזה . רב
פורסם 2007 ביוני 2118 שנים הרב הוא כל יכול... הרב הוא מומחה גדול... אם אתה רואה רב ברחוב, תן לו 300$... אם יש לך יותר, אין בעיה... הרב מקבל גם צ'קים... כרטיס אשראי? כמה יש עליך? אין בעיה! 5 ש"ח גם טוב! ואם כבר ברבנים עסקינן: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3415627,00.html
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.